Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Válogatás-albummal és exkluzív koncerttel búcsúzik a BLOOD DUSTER


2017-09-22

A legendás ausztrál death-rock banda 26 évnyi aktivitás után jelentette be feloszlását.

"Annak ellenére, hogy a Blood Duster igencsak nagyot futott; rengeteget bulizott, és számtalan nagyszerű emberrel ismerkedett meg, úgy érezzük, eljött az idő véget vetni mindennek, mielőtt a dolgok rossz irányba fordulnának" - írja közleményében a Blood Duster.

"Ne értsetek félre minket: imádunk zenélni; és amikor összeáll a banda egy-egy koncert erejéig, szinte mindig rettenetesen jól érezzük magunkat, és boldoggá tesszük a közönséget... mostanra azonban eljutottunk odáig, hogy egy-egy ilyen koncertre iszonyat nagy munkával jár a felkészülés, ami által csökken az élvezeti érték is. Persze a magunk módján mindig is félvállról vettük az ilyesmit, de teljes mértékig nem szarhatunk bele a dolgokba, ha pénzről van szó...".

"A Blood Duster mindvégig büszke volt arra a sok szarságra, amit csinál - a maga módján -; mindig is úgy álltunk hozzá, hogy "bassza meg mindenki". Ezt az attitűdöt pedig sikerült 26 éven és 4 hónapon keresztül fenntartani. Természetünkből eredő hajlamunk volt arra, hogy épp az ellenkezőjét tegyük annak, amit az emberek elvárnának tőlünk. Néha ennek az volt az eredménye, hogy elvesztettünk egy pár raongót, de mi mindig tükörbe tudtunk nézni, és be is ismertük, ha valamit elbasztunk...".

"A Blood Duster utolsó koncertje a Corner Hotelben került megrendezésre december 9-én, barátaink, a Fuck… I’m Dead, a Contaminated, a Neck Grip, a Reaper, a Blunt Shovel, a Dead Root és a Christ Crusher társaságában. Egy beteges buli lesz, tele beteges bandákkal!".

"Gyertek el, és csapjuk szét magunkat utoljára! A jegyek $6.66-ba kerülnek majd. Ez az összeg épp elég olcsó ahhoz, hogy sokan elgyertek, a buli pedig ne legyen részünkről veszteséges... Működhetnénk pénznyelőként is, de az elég nagy képmutatás lenne, figyelembe véve, hogy milyen jól szoktátok érezni magatok a koncerteken".

"Szintén a leköszönés részeként gyűjtöttünk össze minden lehetséges anyagot egy 'All The Remains' című válogatás-albumra, amit arra terveztünk, hogy mindannyian megismerhessétek korábban ki nem adott, B-oldalas, ritka nótáinkat; így nem kell külön, egyesével kérnetek tőlünk ezeket a felvételeket... pláne miután mindannyian halottak leszünk.... Ezt a különleges albumot letölthetitek közvetlenül a goatsound.com oldalról, vagy megvásárolhatjátok bakeliten, a búcsú-koncert napján. A hivatalos digitális megjelenés: október 20; a bakelites változatot pedig a Magnetic South kiadó gondozza".

"Alább pedig szerepeljenek a Blood Duster karrierjének csúcspontjai:

- Megmondhattuk a Metallicás James Hetfield-nek, hogy: “Bocs, totálisan kifogytunk a pólókból”.
- Elnézést kértünk a Napalm Death-es Shane Embury-től, amiért véletlenül lehugyoztuk őt.
- Rizzo biztos volt benne, hogy Fergie “rá van kattanva”.
- Európai turnénkon feltaláltuk a Butt Shot-ot.
- Darryl Cotton vendégszerepelt az egyik dalunkban.
- Próbáltuk meggyőzni a The Strokes zenekart, hogy hajtsanak rá Drew Barrymore-ra.
- Ráírtuk dolgokra, hogy 'pina', majd rábeszéltük az embereket, hogy vegyék meg ezeket.
- A 'The Cunt' album magasabb toplistás helyezést ért el akkoriban, mint az adott Rhonda Burchmore album.
- Felvettük, de nem adtuk ki a 'KVLT' albumot.
- Poénból rendszeresen arcon csaptuk egymást.
- Kiadók betiltották néhány lemezborítónkat.
- Felszívtunk néhány csíkot a Dwarves társaságában.
- Tony bíróságra állt színpadi rendbontásért.
- Megvertük a Metallicás Lars Ulrich-ot ping-pongban.
- Egy színpadon állhattunk a Mr. Bungle, a Carcass, a Napalm Death és a Repulsion zenekarokkal, valamint mindenkivel, akivel valaha is szerettünk volna
".

További infók a Blood Duster búcsú-koncertjéről és az utolsó kiadványról a BloodDuster.com oldalon és a Facebook-on érhetők el.


Válogatás-albummal és exkluzív koncerttel búcsúzik a BLOOD DUSTER
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás