Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CRYOSTASIUM - mini-lemezzel jelentkezik az amerikai pszichedelikus black metal projekt


2017-10-10

A Cryostasium egy újabb idegőrlő pusztítással tér vissza, egy 'Starbound' című EP formájában, ami október 16-án jelenik meg.

A Cryostasium 1999 óta létezik. Habár a kezdetekben még The Abhorrer néven működött a projekt, végleges formát 2003-ban öltött. Egyik legismertebb underground-kiadványuk egy Xasthur-ral közös EP, aminek dalaival meghatározták dark ambient-beütésű, pszichedelikus metal zenéjüket. A projekt egyetlen tagja Cody MaIllet, akit olyan bandákból ismerhetnek a "föld alatti" extrém metal műfaj rajongói, mint a Witch Tomb és a Bone Ritual.

A Cryostasium 2017. október 16-án egy új EP-t ad ki, 'Starbound' címen. Az új mini-lemez borítóját Luciana Nedelea készítette. Íme a mű és a tracklista:

01. Starbound
02. Magnetic
03. Melancholera
04. The Eye
05. Adventurine

Lentebb - ízelítőképpen az előrendeléshez - meghallgatható a 'The Eye' című tétel, valamint a címadó szám. Az EP megjelenik digitálisan és 500 példányszámra limitált CD-n is, a fehérorosz Grimm Distribution és az amerikai Metropolitan State Productions kiadók közreműködésében.


CRYOSTASIUM - mini-lemezzel jelentkezik az amerikai pszichedelikus black metal projekt
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás