Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DESOLATE SHRINE - hamarosan kiadják új albumukat "a káosz és a harag finn zászlóvivői"


2017-11-05

A finn Desolate Shrine november 10-én adja ki negyedik albumát, ami a 'Deliverance from the Godless Void' címet viseli.

Az újonnan bejelentett album a Desolate Shrine negyedik sorlemeze (harmadik a Dark Descent Records szárnyai alatt) hat éven belül, de a banda továbbra sem mutatja semmi jelét kimerültségnek, megalkuvásnak. Az új ópuszon a zenekar végleg eltörli a black, a death és a doom között húzódó, egyébként is keskeny vonalat; és ezt az egyveleget ültetik át sajátos, könnyen felismerhető stílusukba.

A 2016 folyamán rögzített 'Deliverance from the Godless Void' albumot ugyanaz a trió írta meg és vette fel, mint a 2011-es debütáló, 'Tenebrous Towers' lemezt. Az új anyag - ami nem kevésbé epikus elődjeinél (a hétből három dal több mint 8 perces) - hangzása és hangulata meglehetősen fojtogató, elnyomó, de ugyanakkor rendkívül atmoszférikus. Míg az egyik dal ('Unmask the Face of False') a banda eddigi legkeményebb, egyben legvontatottabb tétele, addig a másik ('Demonic Evocation Prayer') tele van pokoli blast -beatekkel. Mint a korábbi Desolate Shrine' albumok mindegyike, a 'Deliverance from the Godless Void' is egy nagy entitásként kezelendő; mondhatnánk úgy is, hogy egy grandiózus ceremóniáról van szó, amit a hallgatónak az elejétől a végéig, megszakítás nélkül kell átélnie.

A lemez lentebb látható borítóját L.L. készítette:

A tracklista:
01. The Primordial One
02. Lord of the Three Realms
03. Unmask the Face of False
04. The Waters of Man
05. The Graeae
06. Demonic Evocation Prayer
07. The Silent Star
08. ...of Hell

Alább meghallgatható a 'The Primordial One' című szám (a Decibel magazin jóvoltából pedig itt elérhető a teljes lemez):

A Desolate Shrine 2015 januárjában adta ki harmadik, 'The Heart of the Netherworld' című legutóbbi nagylemezét, amit itt teljes egészében végig lehet hallgatni.


DESOLATE SHRINE - hamarosan kiadják új albumukat
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás