Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

PYRAMAZE - kibővített változatban jelenik meg újra a 'Melancholy Beast' album


2017-09-23

A dán prog-power banda - melynek tagja a híres producer, Jacob Hansen - CD-n és digitálisan újra kiadja klasszikus debütáló albumát, a 2004-es 'Melancholy Beast'-et.

A 'Melancholy Beast' újrakiadása november 24-én lát napvilágot, az Inner Wound Recordings jóvoltából, kibővített (20 oldalas) szövegkönyvvel, és egy bónusz dallal ('The Wizard'), ami eredetileg csak a 2004-es album japán verzióján volt elérhető.

Michael Kammeyer ex-gitáros közleménye így szól: "Kedves Pyramaze- és metal-rajongók! Eljött az idő, hogy a régi újjá változzon! Nagy elismerésnek örvendő debütáló albumunk, a 'Melancholy Beast' hamarosan újra megjelenik. Az eredetileg 2004-ban kiadott album meglehetősen nagy sikereket arat mind a mai napig; így az elmúlt évben egyre nehezebben volt kereskedelmi forgalomban beszerezhető, köszönhetően a különféle szerzői jogoknak, kiadó-váltásoknak. Lévén az újabb Pyramaze albumok továbbra is remek fogadtatásban részesülnek, egyre növekvő rajongótáborunk felfigyelt a régi lemezeinkre is. Számunkra ez elmondhatatlanul nagy öröm és büszkeség; így most boldogan jelenthetjük be, hogy újra kiadjuk első lemezünket, az Inner Wound Recordings által. Az újrakiadást újonnan írt megjegyzésekkel, album-történeti dokumentummal és új bandafotókkal egészítettük ki. Emellett most először jelenik meg a ‘The Wizard’ című szám Japán terülén kívül. Mondani sem kell, hogy ez milyen nagy kincs egy Pyramaze-fan számára! Habár jómagam jelenleg nem vagyok aktív tagja a Pyramaze-nek, barátként és rajongóként folyamatosan követem a srácokat és az új kiadványaikat; valamint továbbra is én döntök az első három album üzleti ügyeiben. Ezt az újrakiadást közösen - tehát jómagam, a Pyramaze és az Inner Wound Recordings hoztuk össze; így tehát az ő nevükben is kijelenthetem, hogy a 'Melancholy Beast 2.0' november 24-én megjelenik Európában és Észak-Amerikában. Metalos üdvözlettel, Michael Kammeyer (ex-Pyramaze kapitány / gitáros)".

A 'Melancholy Beast' újonnani keverését és maszterizálását maga a banda jelenlegi gitárosa, a híres dán producer, Jacob Hansen (Volbeat, Amaranthe, Evergrey, stb.) végezte el. Az albumon eredetileg Lance King (ex-Balance Of Power, ex-Avian, Ilium, Gemini) énekel [a banda jelenlegi énekese Terje Harøy (ex-Teodor Tuff)].

Íme az újrakiadás dallistája:

01. Sleepy Hollow
02. Forsaken Kingdom
03. Melancholy Beast
04. The Journey
05. Until We Fade Away
06. Legend
07. Mighty Abyss
08. The Nature Of Triumph
09. Power Of Imagination
10. The Wizard

A Pyramaze aktuális felállása 'Contingent' címmel jelentette meg legújabb nagylemezét, 2017. április 28-án, az Inner Wound Recordings jóvoltából. Erről bővebben itt írtunk.


PYRAMAZE - kibővített változatban jelenik meg újra a 'Melancholy Beast' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás