Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [239. rész]


2017-09-24

Ma egy vérbeli death metal-klasszikussal készültünk.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 239. rész

BRUTALITY - 'These Walls Shall Be Your Grave'

A Brutality zenekar Tampából, Floridából származik, ami az amerikai death metal egyik központja. Sajnos sohasem lettek olyan közismertek, mint a Cannibal Corpse, az Obituary vagy a Deicide, pedig ezekkel azonos minőségű zenét játszanak immáron 30 éve.

A 'Screams of Anguish' album eredetileg 1993-ban lett kiadva. Ez a debütáló album 10 „elektro-kompozíciót” tartalmaz. A zenekar mottója: „Zene, ami szétmarcangolja a lelkedet”, ami ezen az albumon is érezhető. Dallamos gitárriffek, gyors dobok, ami jellemző erre a lemezre (ahogy a ’90-es évek death metaljára általában). Olyan dalok, mint például a 'Cries of the Forsaken' vagy a 'These Walls Shall Be Your Grave' tökéletes példák a death metal, mint műfaj kegyetlenségére, közben pedig érdekes, akusztikus gitáros megoldásokkal ellátott dalok is közrejátszanak az albumon, mint például a 'Sympathy'. Jim Coker kiváló dobjátéka az album egyik „fénypontja”.

A Brutality a debütáló lemez óta további három teljes stúdióalbumot, de megjelent több válogatás- és koncert-lemezük is. 1998-tól kezdve háromszor is feloszlott a banda, de 2012 óta minden addiginál aktívabbak. Legutóbbi nagylemezük 2016-ban jelent meg, 'Sea of Ignorance' címmel.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [239. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás