Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BLITZKRIEG - megfilmesítették 'Angels Or Demons' című számukat a veterán NWOBHM-legendák


2018-06-16

A legendás NWOBHM banda új mini-albuma decemberben látott napvilágot, 'Reign of Fire' címen. Később kiadtak egy új nagylemezt is.

A Blitzkrieg októberben vonult be Phil Davies Newcastle Upon Tyne-beli Downcast Base Recording Stúdiójába. Az új lemez keverését Johan Haagesen végezte, a dániai Hansen Stúdióban. 2018 elejére elkészült a 'Judge Not!' című, új nagylemez, ami a 2013-as 'Back from Hell' folytatása. Az új album április 27-én jelent meg.

A gitáros, Ken Johnson korábban elmondta: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy idén végre kiadhatjuk a Blitzkrieg új albumát; különösen azután, hogy a 'Reign of Fire' EP sikereivel zártuk az elmúlt évet. Nagyon örültünk minden eddigi visszajelzésnek! Egyébként a 'Judge Not!' a banda első teljes lemeze 2013 óta! Reméljük, mindannyian élvezni fogjátok az új dalokat, legalább annyira, amennyire mi élveztük a munkálatokat".

A 'Judge Not' - annak ellenére, hogy 5 évvel az előző nagylemez megjelenése után látott napvilágot - folytatása a banda utóbbi teljes értékű munkájának. Az új anyag "még inkább megszilárdítja a banda brit metal-gyökereit".

A tracklista:
01. Heretic
02. Who Is Blind
03. Forever Is A Long Time
04. Reign Of Fire
05. All Hell Is Breaking Loose
06. Angels Or Demons
07. Loud And Proud
08. Without You
09. Wide Legged And Headless
10. Falling Into Darkness
11. Judge Not Lest You Yourself Be Judged
12. School’s Out (Alice Cooper cover) (CD bónusz track)

A banda 2018 júniusában bemutatta az 'Angels Or Demons' című szám hivatalos videóját. Íme a premier:

A Blitzkrieg új, 7-hüvelykes bakelit-kiadványa, a 'Reign of Fire' a dán Mighty Music kiadó jóvoltából jelent meg, 2017 decemberében, 500 példányszámra limitálva, egy vérbeli old-school borítóval, amit Lee Murphy készített. Lentebb elérhető az EP hivatalos előzetese, ami Geoff Duke nevéhez köthető. Szintén alább érhető el és a 'Forever Is A Long Time' szöveges videoklipje.

A 'Reign of Fire' felvételei szintén Phil (Vandetta) Davies hangmérnök társaságában zajlottak, a Newcastle upon Tyne-beli Downcast Base HQ Recording Stúdióban. A keverést ezesetben is Johan Haagesen végezte, a dán Hansen Stúdió falai között.

A-oldal
01. Reign Of Fire

B-oldal
02. Judge Not (exkluzív LP bónusz track)

A 'Reign of Fire' megrendelhető közvetlenül a Blitzkrieg-webshopból, ahol további új merch-termékeket is fel lehet fedezni. A 'Judge Not!' rendeléseit itt lehet leadni.

A Blitzkrieg 1980-ban alakult; ezután számos tagcserén esett át. Legutóbbi kiadványuk óta három tag is távozott. A banda jelenlegi inkarnációjában azonban továbbra is részt vesz Ken Johnson gitáros, aki Matt Graham dobossal és Huw Holding basszerossal, valamint Alan Ross másod-gitárossal egészül ki, akinek édesapja, Brian Ross áll a mikrofon mögött.


BLITZKRIEG - megfilmesítették 'Angels Or Demons' című számukat a veterán NWOBHM-legendák
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás