Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

17 év után új albummal tért vissza a GALACTIC COWBOYS - itt az új klip, a 'Zombies'!


2017-12-13

Az egykoron a Geffen / Metal Blade kiadóhoz szerződött banda fennállásának közelgő 30. évfordulója alkalmából rögzített új albumot.

A Galactic Cowboys együttest most a Music Theories Recordings és a Mascot Label Group igazolta. A '90-es évek nagysikerű prog-metal kalandorai az eredeti felállásukkal rögzítették visszatérő albumukat, 17 év kihagyás után. Az új nagylemez a 'Long Way Back To The Moon' címet viseli, és 2017. november 17-én, pénteken jelent meg.

Tényleg eltelt volna 17 év? Nos, igen; hihetetlenül gyorsan repül az idő, és a Galactic Cowboys mindvégig egy zenei rejtély maradt. A texasi Houston-ból származó banda mesterien ötvözte a dallamos thrash és a progresszív metal zenét, különleges, Beatles-szerű harmóniákkal és nag dózisú humorérzékkel, kialakítván ezzel egy rendkívül egyedi stílust.

A Galactic Cowboys 1989-ben alakult - a Geffen Records pedig azonnal felfigyelt rájuk, mivel annak idején hatalmas sikereket arattak a helyi klubokban. 1991 és 2000 között több rajongók és kritikusok által magasan elismert albumot is kiadott a banda - köztük a kulitkussá vált 'Space In Your Face'-t és a 'The Horse That Bud Bought'-ot. Eleinte azonban úgy tűnt, hogy a megfelelő banda zenél a nem megfelelő bolygón, lévén zenéjükkel jócskán megelőzték a kor sztenderdjeit. Mostanra azonban elképzelhető, hogy megérett a világ a galaktikus cowboyok megértésére.

A '90-es években egy exkluzív klub is kialakult a Galactic Cowboys körül - ennek tagjai voltak a hozzájuk hasonló "zenei mizantrópok", a Jellyfish, a King’s X és Kevin Gilbert. Akkoriban főként két legendás metalbanda, az Anthrax és a Dream Theater társaságában turnéztak hőseink, ezzel is igazolván zenei és imázsbeli sokszínűségüket.

2017-re megszületett tehát a régóta várt visszatérő GC-album. A banda most visszatér a Holdról, hogy ismét megpróbálkozzon a világ leigázásával.

A tracklista:
01. In The Clouds
02. Internal Masquerade
03. Blood In My Eyes
04. Next Joke
05. Zombies
06. Drama
07. Amisarewas
08. Hate Me
09. Losing Ourselves
10. Agenda
11. Long Way Back To The Moon
12. Believing The Hype (bónusz track)
13. Say Goodbye To Utopia (bónusz track)

Lentebb megtekinthető az 'Internal Masquerade' és a 'Zombies' című szám hivatalos videoklipje, valamint meghallgatható a 'Next Joke' című dal.

A 'Long Way Back To The Moon' rendelési infóit itt lehet megtalálni.


17 év után új albummal tért vissza a GALACTIC COWBOYS - itt az új klip, a 'Zombies'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás