Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Végighallgatható a harmadik AUGURY album, az 'Illusive Golden Age'


2018-03-27

A kanadai progresszív death metal banda új nagylemeze 9 év után jelenhet végre meg.

Az Augury 2004-es debütáló albuma ('Concealed') és annak folytatása, a 2009-es 'Fragmentary Evidence' egyaránt a 2000-es évek legkiemelkedőbb death metal-kiadványainak egyike. A kritikusok szerint ez a két lemez jócskán meghaladja a saját korát. Ennek a két legendássá vált kiadványnak köszönhetően lett az Augury a progresszív / technikás death metal műfaj egyik elsőszámú pionírja.

A banda most végre bejelentette harmadik nagylemezét, melyet egy feltörekvő extrém metal-kiadó, a The Artisan Era fog gondozni. A következő Augury stúdióalbum, az 'Illusive Golden Age' 2018. március 30.-ra várható.

A zenekar a következőket közölte: "Büszkén jelentjük, hogy az Augury összeállt a The Artisan Era Records-szal, a harmadik album 2018-as kiadása végett. A keverést / maszterizálást nem más, mint Chris Donaldson (Cryptopsy) látta el, a The Grid Stúdió falai között. Az Augury tehát egy új alkotással tért vissza. Ezt az albumot dalszövegi tekintetben különféle elveszett civilizációk és azok rejtélyei ihlették; zenei szempontból pedig két elődje, a 2004-es 'Concealed' és a 2009-es 'Fragmentary Evidence' folytatására kell számítani. Készüljetek fel 2018 tavaszára!".

Az 'Illusive Golden Age' borítóját egy magasan elismert művész, Filip Ivanović (Origin, stb.). Az új Augury album minden bizonnyal a 2018-as éve egyik legemlékezetesebb death metal-kiadványa lesz - ahogy a kiadó jellemzi a lemezt: "egy erős visszatérés a modern-érás prog-death metal alapvető gyökereihez".

 

A tracklista:
01. Illusive Golden Age
02. The Living Vault
03. Carrion Tide
04. Mater Dolorosa
05. Maritime
06. Message Sonore
07. Parallel Biospheres
08. Anchorite

Az első új single-dalt február 5-én mutatták be. Íme a 'Mater Dolorosa' című szám, plusz a 'Carrion Tide' szöveges videója, valamint egy rövid előzetes az új albumhoz:

Néhány nappal a megjelenés előtt nyilvánossá vált a teljes album-stream:

Az Augury felállása így néz ki:

Patrick Loisel - ének, gitár
Mathieu Marcotte (Humanoid) - gitár
Dominic "Forest" Lapointe (First Fragment, Teramobil, ex-Beyond Creation) - basszusgitár
Antoine Baril (Contemplator) - dobok


Végighallgatható a harmadik AUGURY album, az 'Illusive Golden Age'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás