Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Темнолесье - dal-premierek az orosz folk metalisták debütáló nagylemezéről


2017-09-25

Az orosz Темнолесье együttes (angolul: Darkshire) október 19-én jelenteti meg első teljes értékű albumát, 'Сказания' címmel.

A 'Сказания' (angolul: 'Legends') a Darkshire bemutatkozó nagylemeze. A 2013-ban, Kaluga városában alakult pogány folk metal banda annak idején egy 'Vision' című EP-vel debütált, de ennek megjelenését követően rögtön neki is láttak az első nagylemez megírásának.

A 'Сказания' dalszövegei párhuzamot vonnak a középkori pogány Oroszország és a mai modern nemzet között. Zenei tekintetben hasonló egyvelegre kell számítani: a death, a gothic és a folk metal hatása egyaránt érezhető a dalok stílusán.

A 'Сказания' nyitó-száma lentebb meghallgatható és ingyenesen le is tölthető. Szintén lentebb érhető el a 'Северный ветер' című dal audió-klipje.

A 'Сказания' október 19-én jelenik meg, digitális formában, valamint 500 példányszámra limitált, 4 oldalas szövegkönyvvel kiegészített CD-n. Az előrendeléseket a fehérorosz Grimm Distribution kiadó Bandcamp-oldalán lehet leadni.


Темнолесье - dal-premierek az orosz folk metalisták debütáló nagylemezéről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás