Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ELEINE - Rammstein-feldolgozást mutatott be a svéd szimfó-metal banda


2019-11-03

A svédországi Landskrona városából származó szimfónikus metalbanda, az Eleine november 22-én új EP-t ad ki, 'All Shall Burn' címmel.

Az 'All Shall Burn' album borítója és tracklistája így néz ki:

01. Enemies
02. All Shall Burn
03. Mein Herz Brennt
04. Hell Moon (We Shall Never Die) (Symphonic Version)
05. All Shall Burn (Symphonic Version)

Az Eleine elsőként az 'Enemies' című single-dalt mutatta be, ízelítőképpen az EP előrendeléséhez. Most megjelent a második single is, ami egy Rammstein-feldolgozás, a 'Mein Herz Brennt'.

Azért választottuk a 'Mein Herz Brennt' dalt, mert ezzel szeretnénk fejet hajtani és köszönetet mondani a Rammstein zenekarnak. A 'Mein Herz Brennt' velünk volt a nehéz időkben, mialatt árulást és megannyi haragot kellett megtapasztalnunk. Ezek a borzalmas idők immáron letűntek - felkeltünk a rémálomból. Az, hogy kiadhatjuk ezt a feldolgozás, tényleg rengeteget jelent számunkra” - mondta Madeleine Liljestam énekesnő.

Íme a premierek:

Az Eleine debütáló nagylemeze 2015 áprilisában jelent meg, a Cardiac Records jóvoltából. Második teljes értékű stúdióalbumukat 2018 februárjában adták ki (a Black Lodge Records révén), 'Until the End' címmel.

Bővebb infók az Eleine zenekarról, és a jövőbeni tevékenységekről, koncertekről a Facebookon találhatók.


ELEINE - Rammstein-feldolgozást mutatott be a svéd szimfó-metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás