Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

NOCTEM - ősszel új albummal jelentkezik a spanyol black metal banda; itt az új klipes dal, a 'Sulphur'!


2019-09-18

A spanyol extrém / black metal banda megosztotta soron következő albuma első részleteit.

A Noctem 'The Black Consecration' címmel látta el új nagylemezét, amit 2019. november elsején fog kiadni a világ minden táján az Art Gates Records. A banda ötödik stúdiólemeze - az előzetes hírek szerint - az eddigi lezordabb, legborúsabb Noctem-lemez, ami hangzás tekintetében nagy mértékben eltér az előző, 'Haeresis' című albumtól (sötétebb, mocskosabb és tempósabb dalok kaptak helyet rajta).

A 'The Black Consecration' album borítója és dallistája így fog kinézni:

01. The Black Consecration
02. Sulphur
03. Uprising Of The Impenitents
04. Coven
05. All That Now Belongs To The Earth
06. Let That Is Dead Sleep Forever
07. Court Of The Dying Flesh
08. Dichotomy Of Malignancy

Az új lemezt a Valencia-beli Millenia Stúdióban vették fel. A keverést és a masztert Vicente Mezquita végezte el. Lentebb elérhető a lemez címadó dalának hivatalos szöveges videója és a 'Sulphur' című szám videoklipje.

"Megnyílt Noctem karrierjének legsötétebb fejezete!"

A banda 2014-es 'Exilium' albumának folytatása; azaz a legutóbbi nagylemez, a 'Haeresis' 2016. szeptember 30-án jelent meg. A bandának ez a második kiadványa a Prosthetic Records gondozásában (az Art Gates Records csak Spanyolországban adta ki az albumot).

Beleth (énekes) és Exo (gitáros) korábbi közleménye: "Ez az új album karrierünk következő fejezetét fémjelzi, mivel teljesen más hangzás és még több személyes ráhatás várható. Ezúttal dinamikusabb módon álltunk a kreatív folyamatok elébe - elhagytuk a megszokott sémákat, és egy sajátos hangzásbeli arculatot alakítottunk ki. Következő anyagunk egy koncept-album lesz, ami spanyol történelmi témákat ölel fel. Megpróbáltuk kihozni magunkból a legjobbat!".

Az új album felvételei a Valencia-i Firework Stúdióban zajlottak. A lemez producelését Enrique Mompo és Tore Stjerna (Watain, Tribulation, Valkyrja) végezte, a svéd Necromorbus Stúdióban. A 'Haeresis' "10 kegyetlenül büntető kompozíció révén nyújt betekintést Spanyolország legmélyebb, legsötétett bugyraiba". Ennek megfelelő borítót készített a Septicflesh híres grafikus frontembere, Seth Siro Anton (Moonspell, Kamelot, Behemoth, stb.), leképezvén egy obszcén, groteszk kínzási módszert, a spanyol inkvizíció korából:

Íme a lemez egyik klip-premiere, a 'The Submission Discipline':


NOCTEM - ősszel új albummal jelentkezik a spanyol black metal banda; itt az új klipes dal, a 'Sulphur'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás