Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Chemoterápiás kezelésen esett át Stet Howland, a METAL CHURCH új dobosa


2017-10-24

Az egykori W.A.S.P. / jelenlegi Metal Church dobos betegsége: diffúz nagy B-sejt eredetű non-Hodgkin limfóma (DLBCL).

Howland - akit néhány héttel ezelőtt kellett krónikus rosszullét miatt kórházba szállítani - október elején a következőket közölte: "Röviden összefoglalván: ez a betegség egyfajta rák, ami az illető vérét támadja meg. Annak ellenére azonban, hogy egy nagyon agresszív rák-fajtáról van szó, a kezelés sikerességének rátája is meglehetősen magas, 80%-os. Az én esetemben szerencsére kijelenthető, hogy kisebb a probléma. Orvosaim állítása szerint totális mértékben kiűzhető ez a szarság a szervezetemből! A kezdetekben még konkrétan halálközeli érzéseim voltak, de később, mindössze egy hét kezelés után ezek átváltottak erővé, energiává. Egy szigorú és rendszeres IV-koktél diétára vagyok befogva, amit nem igazán élvezek, de ha ez kell ahhoz, hogy visszatérhessek a családomhoz és a mindennapi rutinomhoz, nos akkor mindenképpen megéri! Eleve az orvosok diagnózisának megfelelően kezdtük el a kezeléseket, és mindvégig érzem rajtuk, hogy magabiztosak abban, amit csinálnak. Eleve tisztában voltak ugyanis azzal, hogy limfómám van, de a végleges tesztek megérkezésééig nem kezdhettek neki a kezelésnek".

A dobos hozzátette a következőket is: "Nagyon hálás vagyok mindazért a szeretetért, energiáért és jókívánságokért, amit a családtól, barátoktól és rajongóktól kapok - még olyanok is felkerestek engem, akik felől azt hittem, már soha nem fogok hallani: sulis barátok, osztálytársak és egyéb fontos személyek az életemből, támogatásukról biztosítottak. Csodálatos érzés számomra mindez; főleg most, miután egy éven keresztül szarul éreztem magam, és végre megnyugodhatok, mert kiderült a probléma. A jövő héten visszaengednek engem Vegas-ba, ahol megkezdhetem az új Metal Church album rám eső részének rögzítését - mindezt pedig olyan hálával teszem meg, amilyet még soha életemben éreztem. A 2018-as Metal Church-kalendárt tehát elkezdtük megírni; jómagam pedig arra készülök, hogy annak minden egyes pillanatát végig fogom élvezni! Még egyszer mondom: nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ennyi szép dolgot vihettem véghez életem során; ennyi ikonikus bandának lehettem tagja. A mostani, Metal Church-beli tagságom azonban minden eddigi szenzációt felülmúl!".

A Metal Church később az alábbi hírekkel szolgált: "Stet első chemoterápiás kezelése jól sikerült, viszont barátunk elég gyengének érzi magát. Az elkövetkezendő időben 4-5 további kezelésen fog átesni, egy 12 hetes időszakban. Amelyik nap éppen nincs chemo. Stet vér-transzfúzión esik át; tehát érhető, hogy megviseli őt ez a dolog. Egyébként az orvosok, a nővérek és a teljes kórházi stáb csodálatos! Precízen és gondosan figyelik Stet-et; így barátunk önbizalma semmit sem lankadt a diagnózis óta. Stet-nek és családjának rengeteg nagyszerű barátja van, akiknek jár a hatalmas köszönet a segítségért, támogatásért és jókívánságokért! Tartsátok meg ezt a szokásotokat, mivel Stet előtt egy igencsak hosszú út áll. Viszont ahogy ismerjük őt, egy igazi harcosról van szó, aki arra törekszik, hogy jó nagyot rúgjon a rák seggébe!! Stet, a család és a Metal Church-testvérek nevében mi is köszönjük a támogatást és a jókívánságokat, melyekkel a közösségi oldalakon találkozunk!!".

A frissebb riport így szól: "Stet ismételten szeretné megköszönni mindenkinek a támogatást! Barátunk a múlthéten lumbálpunkción (gerinccsapolás) esett át, ami egy kicsit jobban megviselte őt. Ezzel egyidőben a fejét is le kellett borotválnia; de ne aggódjatok, vissza fog nőni a haja; és egyébként ezt is remek humorérzékkel viseli! A hard azonban folytatódik. Stet üdvözöl titeket, és köszöni a jókívánságokat, az imákat, és persze a pénzügyi támogatást, amit tőletek kap! Kérünk titeket, osszátok meg mindezt a lehető legtöbb közösségi oldalon, a Facebook-on, a Twitter-en, az Instagram-on, stb.. Egyúttal is a GoFundMe link, aminek révén bármikor segíthettek!".

Stet-et 2017 júliusában nevezték ki a Metal Church dobosává, mint Jeff Plate utódja - minderről bővebben itt írtunk.


Chemoterápiás kezelésen esett át Stet Howland, a METAL CHURCH új dobosa
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás