Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BLACK LABEL SOCIETY - itt a 'Grimmest Hits' album legfrissebb klipje: 'Trampled Down Below'


2018-06-20

Zakk Wylde és bandája január közepén adta ki tizedik nagylemezét, 'Grimmest Hits' címmel. Az album több amerikai toplistán is előkelő helyen végzett.

A Black Label Society 10. stúdióalbuma, a 'Grimmest Hits' január 19-én jelent meg, az Entertainment One (eOne) kiadó jóvoltából. Az új album a 2014-es, Billboard top 5-ös 'Catacombs of the Black Vatican' (2014) és a 2010-es, szintén nagysikerű 'Order of the Black' (2010) folytatása. (Zakk Wylde ezeket követően kiadott egy szólóalbumot is, 'Book of Shadows II' címen, ami szintén előkelő - 18. - helyen végzett a 200-as Billboard-listán).

Az első heti eladási statisztikák alapján a 'Grimmest Hits' negyedik helyen végzett a 'Billboard Current Charts'-on - ez a banda legmagasabb helyezése a 2009-es 'Order of the Back' sikerei óta. Az új album emellett első lett a 'Billboard Hard Music' listán; második a 'Rock Charts'-on, és szintén első Best Buy heti eladási toplistáján, maga mögé utasítván a Grammy-jelölt Fall Out Boy zenekar új kiadványát. Mindezen felül a 'Grimmest Hits' első helyen landolt az 'iTunes Top Rock Albums Chart'-on, és 7. lett az 'Overall Top Albums Chart'-on.

Mint arról beszámoltunk, Wylde idén végre, a rajongók nagy örömére újjáegyesült egykori bandatársával, az általa "Főnöknek" becézett Ozzy Osbourne-nal. A közös turnék mellett továbbá rendszeresen koncertezik Black Sabbath tribute-bandájával, a Zakk Sabbath-tal is; és még ezek mellett is jutott idő egy vadonatúj southern metal album megalkotására, a Black Label Society színeiben!

A 'Grimmest Hits' album első négy single-dala, a 'Room Of Nightmares', az 'All That Once Shined', az 'A Love Unreal' és a 'Trampled Down Below' lentebb elérhető (hivatalos videoklipen, amit Justin Reich és Dan Sturgess rendezett).

Íme a 'Grimmest Hits' borítója és tracklistája:

01. Trampled Down Below
02. Seasons Of Falter
03. The Betrayal
04. All That Once Shined
05. The Only Words
06. Room Of Nightmares
07. A Love Unreal
08. Disbelief
09. The Day That Heaven Had Gone Away
10. Illusions Of Peace
11. Bury Your Sorrow
12. Nothing Left To Say

A 'Grimmest Hits' lemezbemutató turnéjának első felvonása Észak-Amerikában indult; az előzenekar a Corrosion Of Conformity, az Eyehategod és a Red Fang volt. A nyár folyamán szintén ezen bandák társaságában turnézik a csapat; de augusztusban a Zakk Sabbath is lebonyolít egy mini-turnét. Íme az utóbbi hivatalos plakátja:


BLACK LABEL SOCIETY - itt a 'Grimmest Hits' album legfrissebb klipje: 'Trampled Down Below'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás