Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új videó az újjáalakult SKINLAB zenekartól: 'Amerikill'


2020-04-22

A veterán San Francisco-i metalbanda két évvel ezelőtt egyesült újjá; nemrég pedig kiadták a visszatérő nagylemezt.

A banda új nagylemeze 'Venomous' címmel jelent meg 2019. október 25-én, az Art Is War Records jóvoltából. Az album producere, hangmérnöke és mixere Ulrich Wild volt. Ezen a lemezen szerepelnek a csapat első stúdió-felvételei a 2009-es 'The Scars Between Us' album dalai óta.

Az új lemezt itt lehet megrendelni különféle változatban. A borító és a dallista így néz ki:

01. The Fury Within The Fire
02. Amerikill
03. Venomous
04. Overcoming
05. Demons
06. For The Fallen
07. Far From Grace
08. Eyes Of Your Enemy
09. End Of Silence
10. The Family

2020 áprilisában bemutatták a legfrissebb single-dalt / videoklipet, ami az 'Amerikill' című számhoz készült.

"Izgatottan osztjuk meg veletek az 'Amerikill' hivatalos videóját. Ez bandánk első videója, amit önmagunk rendeztünk és forgattuk, barátunk, Karl Whinnery segítségével, aki fantasztikus munkát végzett" - mondta Steev Esquivel énekes-basszusgitáros.

Lentebb elérhető az új album első single-dala, az 'Overcoming' vizualizációs videója, valamint a 'The Fury Within The Fire' kisfilmje (amiben a legutóbbi turné emlékezetes pillanatait örökítették meg), plusz a stúdiós munkálatokat összefoglaló videó-sorozat két része:

A banda 2019 augusztusában Észak-Amerikában turnézott, az Arrival Of Autumn társaságában; januárban és februárban pedig a Bleed The Sky, az Arise In Chaos és a So This Is Suffering zenekarokkal járták az Államokat.

Steev Esquivel énekes-basszusgitáros, Paul Hopkins dobos, valamint Gary Wendt és Marcos Medina Rivera gitárosok két dolgot jelentettek be 2017 elején: nagyszabású turnéra indulnak, melynek során teljes egészében előadják az 1997-es 'Bound, Gagged and Blindfolded' albumot; valamint a közeljövőben stúdióba vonulnak, egy vadonatúj nagylemez rögzítése végett.

Az újjáalakult Skinlab első fellépése a kaliforniai Pico Riverán megrendezett BlackThorne Screamfest fesztiválon volt esedékes; 2017 tavaszán-nyarán pedig folytatódott a debüt-album évfordulójának ünneplése.

A Skinlab 2017 folyamán tehát az Egyesült Államokban turnézott (többnyire a Product Of Hate és az Ikillya társaságában). A körút 2018 januárjában folytatódott, a Pissing Razors és a Shattered Sun társaságában. Ezen a körúton a banda visszatérő gitárosa, Steve "Snake" Green is részt vett (Snake - aki első körben 1998-ban csatlakozott a bandához - Gary Wendt-et váltotta).

2018 novemberében egy vadonatúj kislemezt dobtak piacra, 'Dead Tomorrow' címmel. A single hivatalos videoklipje itt megtekinthető:

A banda 2017. április 7-én, pénteken a kaliforniai Orangevale-ben adta elő első albumát teljes egészében. Minderről a Capital Chaos TV készített felvételt:

A Skinlab az elmúlt években néhány alkalommal már összeállt egy pár koncert erejéig, de a 2009-es 'The Scars Between Us' album óta nem rögzítettek új dalokat. Felállás tekintetében számos változáson átesett a banda az elmúlt 20 évben, de az egyetlen állandó tag mindvégig Esquivel maradt.

A banda első nagylemezét, az 1997-es 'Bound, Gagged And Blindfolded' 2007 októberében - a 20. évforduló alkalmából újra kiadta a Century Media Records. Az új borítóval felszerelt kiadáson helyet kaptak korábban nem látott videók és fotók, valamint Esquivel és Roberts újonnan írt jegyzetei.

Esquivel egy 2011-es interjúban elmondta a Skinlab hangzásával kapcsolatban: "Mindenki azt mondta, hogy túlságosan elmentünk a death metal irányába a 'Bound, Gagged And Blindfolded' albumon; de szerintünk ez nem igaz. Valójában a Skinlab sosem illet bele egyetlen műfajba sem. Nyilván nem vagyunk nu-metal banda; még ha sokan annak hisznek minket, akkor sem; és nem játszunk metalcore-t sem. Egyszerűen csak azt a zenét írjuk, amit jónak látunk, és ami beleillik a Skinlab nevébe. Mindenki másképp látja, hallja a mi zenénket...".


Új videó az újjáalakult SKINLAB zenekartól: 'Amerikill'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás