Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

10 év után új albummal jelentkezik az újjáalakult SKINLAB - itt az új dal, az 'Overcoming'!


2019-08-19

A veterán San Francisco-i metalbanda néhány két évvel ezelőtt egyesült újjá; most pedig bejelentették a visszatérő nagylemezt.

A banda soron következő nagylemeze 'Venomous' címmel fog megjelenni 2019 őszén, az Art Is War Records jóvoltából. Az album producere, hangmérnöke és mixere Ulrich Wild volt. Ez a lemezen szerepelnek a csapat első stúdió-felvételei a 2009-es 'The Scars Between Us' album dalai óta.

Hamarosan közzéteszik a 'Venomous' részleteit... de addig is lentebb elérhető az első új single, az' Overcoming' vizualizációs videója, plusz a stúdiós munkálatokat összefoglaló videó-sorozat első két része:

A banda 2019 augusztusában Észak-Amerikában turnézik, az Arrival Of Autumn társaságában.

Steev Esquivel énekes-basszusgitáros, Paul Hopkins dobos, valamint Gary Wendt és Marcos Medina Rivera gitárosok két dolgot jelentettek be 2017 elején: nagyszabású turnéra indulnak, melynek során teljes egészében előadják az 1997-es 'Bound, Gagged and Blindfolded' albumot; valamint a közeljövőben stúdióba vonulnak, egy vadonatúj nagylemez rögzítése végett.

Az újjáalakult Skinlab első fellépése a kaliforniai Pico Riverán megrendezett BlackThorne Screamfest fesztiválon volt esedékes; 2017 tavaszán-nyarán pedig folytatódott a debüt-album évfordulójának ünneplése.

A Skinlab 2017 folyamán tehát az Egyesült Államokban turnézott (többnyire a Product Of Hate és az Ikillya társaságában). A körút 2018 januárjában folytatódott, a Pissing Razors és a Shattered Sun társaságában. Ezen a körúton a banda visszatérő gitárosa, Steve "Snake" Green is részt vett (Snake - aki első körben 1998-ban csatlakozott a bandához - Gary Wendt-et váltotta).

2018 novemberében egy vadonatúj kislemezt dobtak piacra, 'Dead Tomorrow' címmel. A single hivatalos videoklipje itt megtekinthető:

A banda 2017. április 7-én, pénteken a kaliforniai Orangevale-ben adta elő első albumát teljes egészében. Minderről a Capital Chaos TV készített felvételt:

A Skinlab az elmúlt években néhány alkalommal már összeállt egy pár koncert erejéig, de a 2009-es 'The Scars Between Us' album óta nem rögzítettek új dalokat. Felállás tekintetében számos változáson átesett a banda az elmúlt 20 évben, de az egyetlen állandó tag mindvégig Esquivel maradt.

A banda első nagylemezét, az 1997-es 'Bound, Gagged And Blindfolded' 2007 októberében - a 20. évforduló alkalmából újra kiadta a Century Media Records. Az új borítóval felszerelt kiadáson helyet kaptak korábban nem látott videók és fotók, valamint Esquivel és Roberts újonnan írt jegyzetei.

Esquivel egy 2011-es interjúban elmondta a Skinlab hangzásával kapcsolatban: "Mindenki azt mondta, hogy túlságosan elmentünk a death metal irányába a 'Bound, Gagged And Blindfolded' albumon; de szerintünk ez nem igaz. Valójában a Skinlab sosem illet bele egyetlen műfajba sem. Nyilván nem vagyunk nu-metal banda; még ha sokan annak hisznek minket, akkor sem; és nem játszunk metalcore-t sem. Egyszerűen csak azt a zenét írjuk, amit jónak látunk, és ami beleillik a Skinlab nevébe. Mindenki másképp látja, hallja a mi zenénket...".


10 év után új albummal jelentkezik az újjáalakult SKINLAB - itt az új dal, az 'Overcoming'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás