Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

THE OUTFIT - 'Come Alive' címmel új dalt mutattak be a Chicago-i rockerek


2020-02-05

Újra forronganak Chicago utcái! Egy veterán zenész testvérpár, Mark és Matt Nawara, plusz Mike Gorman és egy Phoeniy-beli muzsikus, Andy Mitchell alapította meg a The Outfit együttest...

A banda két évvel ezelőtt, 2018 februárjában adta ki debütáló albumát, de ezt követően rögtön neki is látott a második nagylemez megírásának. Új albumukat a Chicago-beli Sonic Palace Stúdióban rögzítették, egy veterán producer, Matt Mercado közreműködésében (egyedül a vokál-témákat rögzítették máshol, az Arizona-beli Mind’s Eye Stúdióban). Az új hanganyag keverését és maszterizálását a Grammy-jelölt, többszörös díjnyertes producer-mixer, Ulrich Wild (Pantera, Static-x, White Zombie, Deftones, Breaking Benjamin) végezte el Los Angelesben.

Mark Nawara elmondta: "Az új dalok némelyikét már leteszteltük az utóbbi turnék során, és azt kell hogy mondjam, fantasztikus volt a közönség reakciója! Szóval nagyon izgatottak vagyunk az új album kapcsán. Alig várjuk már, hogy a világra szabadíthassuk ezt az anyagot!".

Az új albumot 'Viking' címmel látta el a banda. A lemez felvételei immáron véget értek, és két single-dal is megjelent a közelgő stúdió-anyagról.

Az új, 'Viking' című stúdióalbum - ami 2020. március 27-én jelenik meg a Pavement Entertainment kiadó jóvoltából - címadó single-dala, a 'Viking' már 2019 októberében megjelent, és fel is került a Billboard Mainstream Rock Indicator Chart toplistára (jelenleg a 45. helyen áll). Az első két hétben a 'Viking' hivatalos videoklipjét több mint 300 ezren tekintették meg a YouTube-on, és többezer amerikai rajongó hallhatta már élőben is a nótát (például a Rock USA fesztiválon)!

Újonnan megjelent a 'Viking' album második single-dala, a 'Come Alive' is - ezt itt lehet meghallgatni:

Az új lemez megjelenése előtt, február folyamán a banda lebonyolít néhány kisebb észak-amerikai, közép-nyugati koncertet; a nyár és az ősz folyamán pedig fellépnek néhány amerikai fesztiválon is. Az aktuális beosztást itt lehet megtalálni.

A The Outfit agresszív hangzású, tökös rock & roll zenében utazik. A Nawara-fivérek már évek óta aktív résztvevői a Chicago-i klub-életnek; emellett pedig saját dalokat is írnak, rögzítenek. Mike Gorman két helyi legendás zenekarnak is a tagja (Pezband, Off Broadway); míg Andy Mitchell dalszerző / énekes-gitáros korábban olyan bandákban fordult meg, mint a Dish, a Verona és a 9 Volt.

A The Outfit debütáló albumát 2018. február 2-án adta ki digitális formában a Pavement Entertainment, fizikai változatban pedig az MRI/Sony-Orchard.

A The Outfit bemutatkozó single-dala, a 'Soldier Boy' - aminek hivatalos videoklipje lentebb elérhető - egy háború borzalmait és az amerikai katonák bátorságát mutatja be. Andy elmondta: "A 'Soldier Boy' egy szárazföldön harcoló katona perspetíváját mutatja be; pontosabban mindazon érzelmeket, melyeket a főhős átél a csatatéren. "Soldier Boy" egy fiatalember, aki egész életében katona szeretett volna lenni. Életét adná szeretett hazájáért; a jó érdekében, még akkor is, ha mindennek hatalmas fájdalmak és halál az ára".

2018 áprilisában megjelent egy újabb single-dal, a 'Wire' is, ami méltó folytatása a 'Soldier Boy'-nak, amit egyébként már több mint 16 ezren hallgattak meg a Spotify-on; és amit rendszeresen játszanak az amerikai rock-rádiók (a 'Soldier Boy' jelenleg a 45. helyet foglalja el a Mediabase 'Active Rock' listáján). A 'Wire' egy újabb "energikus, riff-központú, szilárd ritmusú, tökös rock-himnusz", melynek hivatalos videójában a The Outfit  tagjai egy elhagyatott raktár-épületben zenélnek.

01. Wire
02. Lucky One
03. TKO
04. Soldier Boy
05. Unfolds
06. Just As One
07. Miracle
08. No Lights On
09. Hot Love


THE OUTFIT - 'Come Alive' címmel új dalt mutattak be a Chicago-i rockerek
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás