Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Kiadta második albumát a svéd KILL THE KONG zenekar


2017-11-25

A Kill The Kong együttes 'Colossus' címmel jelentette meg második stúdiólemezét, ami a tavalyi évben kiadott debüt-album folytatása.

A 'Colossus' albumot a Gain / Sony Music dobta piacra, 2017. november 24-én. A nagylemezről már a nyár folyamán megjelent három single ['Juggernaut (Wolfpack)', 'Snake Eyes', 'The Antagonist'] videoklipje, amiből kiderült, mit tartogat a metal-rajongók számára az ősz végén érkező 'Colossus'.

Aki esetleg nem lenne tisztában a Kill The Kong mibenlétével, annak érdemes a következőket számításba venni: kegyelmet nem ismerő, pörgős dob- és gitár-témák alkotta, kemény és energikus metal-himnuszokkal operál a csapat, melynek küldése is szimplán ennyi: dinamikát és tökösséget dalba és szövegbe önteni.

A 'Colossus' album immáron elérhető minden hivatalos online zeneszolgáltató kínálatában, de megjelent CD-n és bakeliten is (ez utóbbiak két korábban megjelent bónusz single-dallal).

A tracklista:
01. Hearts Beat
02. Juggernaut (Wolfpack)
03. Nerve
04. Pitch Black
05. The Antagonist
06. Close to the Bone
07. Map of Wounds
08. Burning in Water, Drowning in Flames
09. Snake Eyes
10. The Hurt Stays
11. Bring the Heat (CD / LP bónusz)
12. Ashes in the Wind (CD / LP bónusz)

A 'The Antagonist' című szám hivatalos klipje lentebb megtekinthető, néhány korábban bemutatott klippel egyetemben.

Bővebb infók az együttesről és az új albumról: www.killthekong.com


Kiadta második albumát a svéd KILL THE KONG zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás