Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE ATOMIC BITCHWAX - itt a 'Force Field' album új klipje: 'Hippie Speedball'!


2018-04-11

A legendás Monster Magnet ritmus-szekciója alkotta The Atomic Bitchwax zenekar nemrég egy újabb tökös space-rock albummal állt elő.

A The Atomic Bitchwax ütős space rock / proto-metal elegye ismét egy konkrét riff-ünnepet eredményezett. A New Jersey-beli power-trió 'Force Field' címmel adta ki hetedik albumát, 2017. december 8-án, a Tee Pee Records jóvoltából.

A Keyport-beli Freakshop stúdióban rögzített album keverését szintén New Jersey-ben, az Ocean-beli Panic Room falai között végezték el; míg a maszterizálást a neves Alan Douches (Chelsea Wolfe, Tombs, The Obsessed) látta el.

A The Atomic Bitchwax energikus, a skála teljes egészét felvonultató gitár-játéka újabb aztronómiai szintekre ér el a 'Force Field' albumon. Az erősítők minden eddiginél veszélyesebb hangzást sugároznak; ezáltal pedig egy fülsüketítő, fémes pusztításnak lehetünk tanúi. A 'Force Field' tehát a Sci-Fit ötvözi a Hi-Fivel; a The Atomic Bitchwax pedig a modernkori keményzene univerzumának újabb királya lesz.

A tracklista:
01. Hippie Speedball
02. Earth Shaker (Which Doobie U Be)
03. Alaskan Thunder F*ck
04. Shocker
05. Crazy
06. Fried Dyed And Layin To The Side
07. Shell Of A Man
08. Houndstooth
09. Tits And Bones
10. Humble Brag
11. Super Highway
12. Liv A Little

Az albumot itt lehet megrendelni. Ízelítőképpen alább megtekinthető a 'Houndstooth' és a 'Hippie Speedball' című számok hivatalos klipje, valamint meghallgatható a teljes album:

Az Atomic Bitchwax 2018 nyarán a The Sword zenekar társaságában indul észak-amerikai turnéra. A körút beosztása a lenti plakáton olvasható:


THE ATOMIC BITCHWAX - itt a 'Force Field' album új klipje: 'Hippie Speedball'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás