Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE SWORD - itt a 'Used Future' album címadó dalának videoklipje!


2018-03-24

Friss hírek Texasból!

Egy sikeres, kétéves periódust követően, a texasi The Sword együttes 2017 őszén nekilátott soron következő, hatodik nagylemeze, a 'Used Future' felvételeinek. Az új album a toplistás 'High Country' stúdiólemez, az akusztikus 'Low Country' és a 'Greetings From...' című koncertalbum folytatása.

Az új lemez producere Tucker Martine (My Morning Jacket, The Decemberists, Modest Mouse) volt. A munkálatok a portlandi Flora Recording And Playback stúdióban zajlottak, és várhatóan november elejére értek véget. A 2018. március 23.-i megjelenésért a Razor & Tie kiadó felelt; ezt követően pedig - a banda szokásához híven - elindul egy nagyszabású, világkörüli lemezbemutató turné.

A tracklista:
01. Prelude
02. Deadly Nightshade
03. Twilight Sunrise
04. The Wild Sky
05. Intermezzo
06. Sea Of Green
07. Nocturne
08. Don't Get Too Comfortable
09. Used Future
10. Come And Gone
11. Book Of Thoth
12. Brown Mountain
13. Reprise

A lemez megrendelhető különféle formában; többek közt exkluzív, “8-Track” verzióban, ami mellé egy USB-pendrájv jár, rajta a teljes albummal, plusz bónusz videókkal - mindez egy különleges kazetta-tokba csomagolva. Emellett egy 12-hüvelykes bakelit-single is jár a pakkhoz, rajta a 'Serpent Weather' dallal - ennek borítóját Thomas Hooper tervezte.

Íme az első dal-premier, a 'Deadly Nightshade', illetve a 'Twilight Sunrise' szöveges klipje:

A lemez megjelenésének napján bemutatták a címadó dal hivatalos klipjét is:

A 'Used Future' lemezbemutató turnéjának első felvonása Észak-Amerikában kerül lebonyolításra, a King Buffalo zenekar kíséretében. A dátumok és állomások listája, valamint a jegy-infók itt érhetők el.


THE SWORD - itt a 'Used Future' album címadó dalának videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás