Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

WAR OF AGES - 'Void' címmel jelenik meg az új lemez; itt a címadó dal!


2019-08-23

A Pennsylvania-i keresztény metalcore banda 'Void' címmel adja ki új nagylemezét, szeptember 13-án, a Facedown Records által.

A War Of Ages zenéje az intenzív, de egyben dallamos, súlyos és fogós metal / hardcore elegyre épül. A motivációkkal gazdagon felszerelt, elkötelzett banda rendkívüli turné-történelemmel rendelkezik (az elmúlt 17 évben olyan előadókkal járták Amerikát, mint a Terror, a Living Sacrifice, a Demon Hunter, az Underoath, a Hatebreed, a Sick Of It All, a Throwdown és az Earth Crisis.

A csapat 2002-ben alakult, Point Zero néven, de első lemezüket War Of Ages-ként adták ki, 2005-ben, a Strike First Records jóvoltából. A nagyobb nevű Facedown Records már ekkor felfigyelt a tehetséges bandára; így a következő, 2006-os album, a 'Pride of the Wicked' már ez utóbbi kiadó szárnyai alatt látott napvilágot. Ezt követte 2008-ban az 'Arise and Conquer', 2010-ben pedig az 'Eternal', mely lemezekkel - levetkőzve a korábbi, hardcore-osabb megszólalást - jóval metalosabb irányba ment el a banda. A 2012-es 'Return to Life' albumot a legendás hangmérnök, Zeuss (Shadows Fall, Hatebreed) közreműködésében vették fel, a Planet Z Stúdióban; az "erőteljes új elemekkel felszerelt", 2014-es  'Supreme Chaos'-t pedig Josh Barber-rel (Norma Jean, EISM) rögzítették. Ez utóbbi lemez 107. helyen végzett a hivatalos Billboard-listán, de felkerült a szintén amerikai Hard Music chart 17. helyére is.

A következő War Of Ages album az 'Alpha' címet kapta. A 'Supreme Chaos' folytatásának producere ezúttal Jason Suecof (Trivium, All That Remains, August Burns Red) volt. Ezen album megjelenése 2017. december 8-án volt esedékes.

Az újabb stúdióalbumra két évet kellett várni: 2019. szeptember 13-án érkezik a 'Void' lemez, amit a Sicktones Stúdióban vettek fel, ezúttal a WoA gitáros Jack Daniels producelésében. Az előzetes közlemény szerint "kétségkívül ez a banda eddigi legerősebb, dalszövegileg legőszintébb albuma". A 'Void' "felvonultatja a banda minden erősségét, kezdve Leroy Hamp pusztító vokál-témáival, át Daniels és Steve Brown gitárosok mesterien technikás megoldásain, Elisha Mullins virtuóz basszusgitár-játékán, Kaleb Luebchow dobos felülmúlhatatlan tehetségével bezárólag".

Íme a 'Void' borítója és dallistája:

01. The Watchers
02. Void
03. Blood of the Earth
04. Miles Apart
05. Sulphur And Salt
06. Greed
07. Envy
08. Wrath
09. Jezebel
10. Brotherhood
11. The Return

A 'Void' album előrendelési infói itt érhetők el. Lentebb ízelítőképpen meghallgatható a 'Miles Apart', a 'Sulphur And Salt' és a 'Wrath' című single, plusz a lemez címadó dala. Íme a premierek:


WAR OF AGES - 'Void' címmel jelenik meg az új lemez; itt a címadó dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás