Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE BREW - októberre új album várható a Napalm Records jóvoltából; itt az új dal!


2018-10-01

Az észak-kelet-angliai halászvárosból, Grimsby-ből származó The Brew együttes nemrég világraszóló lemezszerződést kötött a Napalm Records-szal.

A The Brew zenekart jelenleg Európa egyik legizgalmasabb koncert-bandájaként ismerik. Mindeddig öt toplistás stúdióalbumot adtak ki - a kezdetek óta ugyanazzal a felállással működnek; vagyis Tim Smith basszusgitáros, Kurtis Smith dobos és Jason Barwick gitáros-énekes alkotja a triót.

Az áttörést a 2009-es év hozta el a banda számára - ekkor szerepelhettek ugyanis a híres RockPalast TV-showban. Miután pedig megjelent az 'A Million Dead Stars and The Third Floor' album, 2012-ben ismét visszatérhettek a RockPalast színpadára. A The Brew ezidő alatt olyan legendákkal turnézott együtt, mint a ZZ Top, a Lynryd Skynyrd, Ozzy Osbourne és Jeff Beck.

Aktuális, kritikusok által magasan elismerit albumaik, a 2014-es 'Control' és a 2016-os 'Shake the Tree' bebetonozták világhírű státuszukat: globális szinten Európa egyik legkiemelkedőbb rockbandájának tartják őket.

A The Brew története nemrég újabb fejezethez érkezett; ugyanis lemezszerződést kötöttek az osztrák Napalm Records-szal. Mindezt így kommentálták: "Nagy örömünkre szolgál, hogy a The Brew innentől kezdve a Napalm Records családjának tagja lehet. Az, hogy egy ilyen tehetséges és elkötelezett partnert találtunk, minden eddiginél nagyobb izgalmakat sejtet. 2018-ban kiadjuk új albumunkat, a csodálatos rajongók örömére!!!!".

Mint most kiderült, a trió hetedik mesterműve 'Art of Persuasion' címmel jelenik meg. Az új albumon a banda felvonultatja a tőlük megszokott hatásokat - a Led Zeppelin-től egészen a Wolfmother-ig -, de ugyanakkor nagy ívben elkerülik a "borzasztó retro-kliséket".

Az 'Art of Persuasion' 2018. október 5-én jelenik meg, digipak CD-n, többféle színű, limitált bakeliten és digitális formában. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Seven Days Too Long

02. One Line Crimes
03. Boomerang Fool
04. Gin Soaked Loving Queen
05. Naked As I Stand
06. Shaking The Room
07. Pointless Pain
08. Excess
09. Carry The News
10. Ghost Of The Nation
11. Pink Noise King

Alább elérhető a 'Gin Soaked Loving Queen' című szám hivatalos videoklipje, valamint a 'Naked As I Stand' audiója.

A The Brew őszi turné-beosztása az alábbi plakáton tekinthető meg:


THE BREW - októberre új album várható a Napalm Records jóvoltából; itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás