Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új albumot vesz fel a DIABLO SWING ORCHESTRA


2020-05-18

A svéd avant-gárd metalbanda az alábbi friss hírekkel szolgált:

"Nyilvánvaló okok miatt le kellett fújnunk minden turné-tevékenységet egészen addig, amíg nem fordulnak jobbra a dolgok. Ettől függetlenül azonban májusban megkezdjük az új album rögzítését, ami azt jelenti, hogy néhány hónapra elbújunk a világ elől. Ugyanakkor reméljük, Ti jól vagytok és továbbra is vigyáztok egymásra!".

"Most már elárulhatjuk: új lemezünk a 'Swagger & Stroll Down the Rabbit Hole' címet viseli. A munkálatokat a göteborgi Top Floor Stúdió falai között kezdtük meg...".

A május 19.-i riport így szól: "A dob-témák rögzítését elvégeztük, és totálisan elégedettek vagyunk a végeredménnyel. 13 dal (intrók és átkötők nélkül) fog hamarosan eljutni a dobhártyátokig. Teljesen biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogjátok az új anyagot! A mai napon az akusztikus gitár-témák vannak soron. Ez egyszerre jó móka és frusztráló folyamat... de Roberto Laghi megold mindent, és garantálja, hogy a végeredmény zseniális lesz!".

A banda aktuális, 13 számos, 'Pacifisticuffs' című nagylemeze 2017. december 8-án látott napvilágot, a Candlelight / Spinefarm jóvoltából. A 'Pacifisticuffs' nevezetű "nyolc-fejű szörnyeteg" zenei tekintetben meglehetősen nehezen bekategorizálható; lévén az új nóták messze túlmutatnak a rock- és metal-világon. A DSO a jazz, a prog és a klasszikus zene jellegzetes hangszereit, elemeit ötvözi teátrális témákkal és alapvetően súlyos extrém metallal. 

Miután 2012-ben megjelent a banda legutóbbi, 'Pandora's Piñata' című albuma, Annlouice Lögdlund kilépett a felállásból; helyét pedig Kristin Evegård vette át. Evegård dal- és zeneszerzői készségei már megmutatkoznak a 'Pacifisticuffs' albumon. Ettől függetlenül a Diablo Swing Orchestra alapvető, könnyen felismerhető stílusa továbbra is evidens - a különség mindössze annyi, hogy ez esetben nyitottabb és szélesebb skálájú hangzás érzékelhető a dalokon. A 'Pacifisticuffs' az élet hullámvölgyeinek expressziója, amit a Diablo Swing Orchestra némi Technicolor-beütéssel fűszerez.

A trackilsta:
01. Knucklehugs (Arm Yourself With Love)
02. The Age Of Vulture Culture
03. Superhero Jagganath
04. Vision Of The Purblind
05. Lady Clandestine Chainbreaker
06. Jigsaw Hustle
07. Pulse Of The Incipient
08. Ode To The Innocent
09. Interruption
10. Cul-De-Sac Semantics
11. Karma Bonfire
12. Climbing The Eyeball
13. Porch Of Perception

Bővebb infók a bandáról és az albumról itt érhetők el.


Új albumot vesz fel a DIABLO SWING ORCHESTRA
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás