Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új lemezszerződést kötött az APOCALYPTICA - januárban koncert Budapesten!


2019-06-30

A finn csellisták néhány hónappal ezelőtt stúdióba vonultak, hogy felvegyék új nagylemezüket, ami egy teljes egészében instrumentális anyag lesz.

A zenekar új lemezszerződést kötött a Silver Lining Music kiadóval, egyben pedig elárulta, hogy következő nagylemezük 2020 elején fog megjelenni.

Az Apocalyptica következő, egyelőre cím nélküli stúdióalbuma - ami hivatalosan a 2015-ös 'Shadowmaker' folytatása lesz - egy teljes egészében instrumentális anyag lesz; vagyis a banda "visszatér gyökereihez" (a 'Shadowmaker' albumon Franky Perez énekelt).

Hamarosan jönnek a friss hírek... de addig egy másik fontos információ: az Apocalyptica 2020 telén a svéd Sabaton előzenekaraként turnézik Európában, az Amaranthe társaságában. A The Great War nevezetű körút apropójából a csellisták nemrég feldolgoztak egy Sabaton dalt. A 'Fields Of Verdun' és a turné kapcsán az Apocalyptica vezére, Eicca Toppinnen így nyilatkozott: "Mint azt tudjátok, mindig nagy örömünkre szolgál, ha más előadókkal működhetünk közre. Egy igazán energikus felvételt tettünk le az asztalra, miközben más, professzionális zenészektől is sokat tanultunk. Arról nem is beszélve, hogy 2020 elején egy rendkívül különleges turnét bonyolíthatunk le a Sabaton társaságában! Nem szimplán arról van tehát szó, hogy közösen írtunk és rögzítettünk egy dalt, de ezt az energiát együtt nemsokára színpadra is vihetjük. Rettentően izgatottak vagyunk és alig várjuk már ezt a turnét!".

A Sabaton / Apocalyptica / Amaranthe turné 2020. január 22-én a Budapest Arénába érkezik. Erről bővebb infókat itt lehet találni.


Új lemezszerződést kötött az APOCALYPTICA - januárban koncert Budapesten!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás