Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AUTUMNS EYES - készül az 'Ending Life Slowly' folytatása (videó)


2019-01-08

A 2017 Halloween-ján megjelent 'Ending Life Slowly' album folytatásán dolgozik a Daniel Mitchell által vezetett és irányított Autumns Eyes.

Mitchell jelenleg is stúdiózik - egy frissen megjelent videóban számol be a fejleményekről:

A horror ünnepnapján, a jéghideg tél felvezetőjeként adta ki legutóbbi albumát az Autumns Eyes. Daniel Mitchell-től nem áll távol a kreativitás sötét oldala, és a kötöttségektől, kiadói beleszólásoktól mentes zenélés. A multi-instrumentalista előző alkotása, az 'Ending Life Slowly' balanszot állít a halandóság komor reflekciói és tiszta erejű, kegyetlen metalzene között. Ez az atmoszféra látható az Autumns Eyes lemezborítóján is, ami egy indonéz művész, Sorrow Grips (Gojira) készített.

A 2017. október 31-én megjelent 'Ending Life Slowly' az 1999-ben alakult Autumns Eyes legutóbbi album; a sorban összesen a nyolcadik. A Halloween és a halottak napja kiváló alkalom volt ezen melankólikus alkotás kiadására. Ez egyfajta emlékeztető: az élet néha túl hamar véget ér.

Mitchell a következőket nyilatkozta az előző kiadványról: "Amióta New England-ben élek, egyszerű számomra az októberi hónapot kreatív inspirációra "használni"; mivel ekkor az élet váltakozó, tüzes színekben ég. Sajnos ez az ihlet évente csak egyszer jön; viszont több alkalommal is meríteni lehet belőle. Mostanában megpróbálom novemberben is felfedezni ezt a hatást; amikor már haldolik az ősz, eltűnnek a színek, és a fák is omladozó csontvázakként állnak körülöttem. Sétálni az októberi fák között, meglehetősen nyugtató tevékenység; novemberben csinálni ugyanezt, pedig szinten rettegéssel tölt el. Olyankor körbevesz a halál, a fojtogatás érzete, és a fák sem segítenek a levegővételben. Hideg van, kihalt minden, csupasz a táj, és a természet elemei töredező csontokként hullanak szerte szét. Nagyjából ez az atmoszféra ihlette az 'Ending Life Slowly' dalait, melyek ezáltal többnyire halálról és pusztulásról szólnak. Ez lehet persze klisé a metalzenében, de az én megközelítésem főként a halál által az egyént kegyetlen mértékben terhelő súlyra fókuszál. Olyan érzést árasztanak ezek a számok, mint amikor leülsz és azon töprengsz, mi lesz, ha mindennek vége lesz... A zenére jómagam mindig is egyfajta terápiaként tekintettem, de ez esetben most ez a lemez sem vigaszként szolgál. Az élet néha túl gyorsan telik, és túl lassú ütemben végződik...".

Lentebb ízelítőképpen meghallgatható a 'Death Of October' című szám.

A tracklista:
01. Death Of October
02. Break The Skin
03. Your Last Day
04. Moments Into Memories
05. The Honest Liars
06. Couldn’t Hold On
07. Far Away From Fading
08. Internal Arson
09. Open Your Eyes, Not Your Wrists
10. Under The Skin Of The Sun


AUTUMNS EYES - készül az 'Ending Life Slowly' folytatása (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás