Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HARDCORE SUPERSTAR - bemutatták a 'Have Mercy On Me' folytatását; itt a 'Bring The House Down' hivatalos videója!


2018-02-23

A svéd sleaze-rock banda októberben 'Have Mercy On Me' címmel mutatta be vadonatúj single-dalát, és a hozzá készült videoklipet. Most megjelent az újabb nóta is.

A Hardcore Superstar soron következő stúdióalbuma 'You Can't Kill My Rock 'N' Roll' címmel jelenik meg, várhatóan 2018 nyarán. Erre a lemezre kerül fel a banda októberben bemutatott, 'Have Mercy On Me' című száma; plusz a december 13-án megjelent single, a 'Baboon' és a februárban közzétett 'Bring The House Down' is.

Íme a 'Bring The House Down' hivatalos videója (az új single-t itt lehet megrendelni digitális formában):

A 'Have Mercy On Me' videóját Max Ljungberg rendezte. A kislemez megvásárolható digitális formában, közvetlenül a banda honlapjáról. Íme a premier:

A Hardcore Superstar a Fozzy társaságában bonyolított le közös európai headliner turnét (a Fozzy a nagy-britanniai koncerteken, a Hardcore Superstar pedig a további európai bulikon volt a főzenekar), október és november folyamán. Az idei turné-beosztás itt érhető el.


HARDCORE SUPERSTAR - bemutatták a 'Have Mercy On Me' folytatását; itt a 'Bring The House Down' hivatalos videója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás