Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Public Enemies' című albummal tért vissza a PRETTY BOY FLOYD - itt az új klip, a 'Feel The Heat'!


2017-12-01

A kultikus 'Leather Boyz With Electric Toyz' albummal befutott sleaze csapat december elsején adja ki új stúdióalbumát, a Frontiers jóvoltából.

A 'Public Enemies' albumon pontosan azt fogod hallani, amit a Pretty Boy Floyd-tól elvárnál: a veterán Sunset Strip-hősök ismét egy szórakoztató, maximum hangerőre szánt sleaze-mesterművet tettek le az asztalra, azzal a céllal, hogy a hallgatók elfelejtsék minden bánatukat és keserűségüket!

A gitáros, Kristy Majors elmondta: "Továbbra is hűek maradunk '80-as évekbeli gyökereinkhez: a 'Public Enemies' egyenesen a klasszikus 'Leather Boyz With Electric Toyz' folytatása!".

Nem is olyan rég, amikor a rockzene még a bulizásról, a hajak kiengedéséről, a káosz-kreálásról és az anarchiáról szólt, négy rocker srác összeállt, hogy meghódítsa Hollywoodot egy tökös bandával. Egy New York City-beli gitáros, Kristy Majors egyesítette erejét egy West Coast-beli frontemberrel, Steve Summers-szel; ezzel pedig lefektették álom-bandájuk alapjait. Közösen nekiláttak a dalszerzésnek, és a megállás nélküli turnézásnak. A zenekar nevének a Pretty Boy Floyd-ot választották, mivel jelen esetben négy tökös, gitárral és dühöngő haraggal felszerelkezett tinédzserről volt szól, akik készen álltak a világ leigázására.

Ahogy közeledett az új évezred, a rockzene rajongói egyre többen kezdtek rájönni, mit hagytak ki '80-as évek végén és a '90-es évek elején... Egy teljesen új, fiatal generáció (akik akkoriban még nem is éltek) fedezte fel a Pretty Boy Floyd zenéjét. Az eredeti fanok pedig (akik már jelen voltak a "haj-metal" hősákorban is) nosztalgiázhattak egy hatalmasat. Ez a banda sosem foglalkozott a kritikusok véleményével, vagy a múló trendekkel, az elmúlt évtizedekben megállás nélkül járták a világot turnéikkal, és rögzítették tökösebbnél tökösebb albumaikat, elnyervén fiatal és idősebb rajongók szívét egyaránt.

A 'Public Enemies' album borítója és dallistája így néz ki:

01. S.A.T.A.
02. Feel The Heat
03. High School Queen
04. Girls All Over The World
05. American Dream
06. We Can't Bring Back Yesterday
07. We Got The Power
08. Do Ya Wanna Rock
09. Run For Your Life
10. Shock The World
11. Paint It On
12. 7 Minutes In Heaven
13. Star Chaser
14. So Young So Bad

Lentebb elérhető az első két friss dal-premier, a 'Girls All Over The World' és a 'We Got The Power'. A lemez megjelenésének napján közzétették a 'Feel The Heat' dal hivatalos klipjét is.

A Pretty Boy Floyd jelenlegi felállása a következő:

Kristy Majors - gitár, vokál
Steve Summers - ének
JK Famous - basszusgitár, vokál
Jimmy Mess - dobok, vokál


'Public Enemies' című albummal tért vissza a PRETTY BOY FLOYD - itt az új klip, a 'Feel The Heat'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás