Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE KILLERHERTZ - egy hónapon belül megjelenik az 'A Mirror's Portrait' album


2017-10-20

A dán modern hard rock banda november 17-én adja ki második, 'A Mirror's Portrait' című albumát, a Dr. Music Records / Soulfood kiadók gondozásában.

Az 'A Mirror's Portrait' producere - hasonlóan a banda debütáló albumának gyakorlatához - a legendás Flemming Rasmussen (Metallica, Rainbow, Blind Guardian) volt. Egy előzetes közlemény szerint az új lemez a tradícionális és a modern hard rock zene rajongóinak egyaránt ínyére válik majd.

Három évvel az 'A Killer Anthem' album megjelenése után a Kastrup-beli The Killerhertz együttes újra rázárta magára az Earplug Stúdió ajtaját, és felvette a debüt-album folytatását, az 'A Mirror’s Portrait' című anyagot. A 2011-ben alakult, Thomas Trold gitáros-énekes által vezetett banda megint egy rendkívül erős hard 'n' heavy albummal állt elő, mintegy hidat képezvén a '80-as és '90-es évek heavy metal-szcénája között. Az új albumon egyaránt érezhetők klasszikus amerikai thrash-hatások (Metallica / Megadeth) és modern hard rock-beütések (à la Pretty Maids). Mindez már az első új single-dalból remekül kitűnik: a 'Teenage Rebellion' kisfilmje - amit Jan Klausen rendezett - lentebb megtekinthető.

Az 'A Mirror’s Portrait' tíz dalt tartalmaz - ezek mindegyike Thomas Trold élményeire és gondolataira épülve születtek meg (Trold annak idején a PitchBlack zenekarral vált ismertté). A dalszövegek a mindennapi élet multi-dimenzionális aspektusait mutatják be - személyes krízisek, tönkrement kapcsolatok, hozzátartozók elvesztése, stb... ezek a témák kivétel nélkül minden hallgatót érzékenyen érinthetnek. A 'Teenage Rebellion' című szám konkrétan azt meséli el, ahogy egy adott lázongó egyén példamutató családapává válik, feladván a saját korábbi értékeit.

Az 'A Mirror's Portrait' november 17-én jelenik meg, az alább látható borítóval és a következő tracklistával:

01. Black Canvas
02. The Curse Of 2.7.7.0
03. Teenage Rebellion
04. Shades Of Night
05. Persuit For Perfection
06. A Mirror's Portrait
07. Crash And Burn
08. Savior
09. When The Curtains Fall
10. Renegade Patrol


THE KILLERHERTZ - egy hónapon belül megjelenik az 'A Mirror's Portrait' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás