Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Bemutatta új, 'Vestigial Warnings' című számát az IMMORTAL BIRD


2019-05-27

A Chicago-i "blackened death-grind" formáció új album-bejelentést eszközölt.

Az Immortal Bird a híres Dave Otero (Archspire, Cattle Decapitation, Khemmis) hangmérnök társaságában rögzítette új nagylemezét, a Flatline Audió Stúdió falai között. Az album 2019. július 5-én jelenik meg, 'Thrive On Neglect' címmel, a 20 Buck Spin kiadó jóvoltából.

A 'Thrive On Neglect' megjelenik CD-n, LP-n és digitális formában, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Anger Breeds Contempt
02. House Of Anhedonia
03. Vestigal Warnings
04. Avolition
05. Solace In Dead Structures
06. Quisquillian Company
07. Stumbling Towards Catharsis

Az első két single-dal, az 'Anger Breeds Contempt' és a 'Vestigial Warnings' alább meghallgatható:

Az Immortal Bird 2017. október 21-én indította útjára első európai turnéját, a franciaországi Reims-ben. "Ez az első alkalom, hogy Európában turnézunk" - nyilatkozta akkoriban Rae Amitay énekesnő. "Egy szuper-intenzív és roppantul szórakoztató francia grindcore banda, a Moshpig kísér minket ezen a körúton, ami négy országot jár be két hét alatt. Ezidő alatt fellépünk többek közt a Leeds-beli Damnation Prefest-en, valamint a spanyol Bilbao Deathfest-en is, ahol a Sete Star Sept, a Pulmonary Fibrosis és az Internal Suffering is részt vesz. Nagyon örülünk egyébként, hogy egy kis időre ott hagyhatjuk az USA-t!".

A banda első európai turnéja tehát 2017. október 21-én indult, a franciaországi Reims városában. A koncert teljes felvételét a Grindinghell örökítette meg:

Az Immortal Bird 'Empress/Abscess' címmel adta ki első teljes értékű stúdióalbumát. A 2015. július 14-én megjelent nagylemez az Immortal Bird 2013-as 'Akrasia' EP-jének folytatása. A lemez felvételei Pete Grossmann (Weekend Nachos, Harm's Way, Dead In The Dirt) producelésében zajlottak, a Chicago-beli Bricktop Recording Stúdióban - a hanganyag keverését pedig Colin Marston (Gorguts, Atheist, Origin) végezte, a new yorki The Thousand Caves stúdió falai között.

Az 'Empress/Abscess' albumon vendégként szerepelt a Weekend Nachos-ból ismert John Hoffman, valamint az Immortal Bird session- / turné-dobosa, Garry Naples (Novembers Doom).

Az Immortal Bird alap-felállását Rae Amitay (Thrawsunblat, ex-Woods Of Ypres) dobos-énekes front-asszony, Evan Anderson Berry (Replacire) gitáros és John Picillo basszer alkotja.

Az 'Empress/Abscess' lentebb látható lemezborítóját egy Kikyz1313 nevezetű művész tervezte.

A lemez CD és digitális formátumú kiadását maga a zenekar finanszírozza (a Manatee Rampage Recordings égisze alatt); a bakelites és kazettás verziókat pedig a Broken Limbs Recordings kiadó gondozza.


Bemutatta új, 'Vestigial Warnings' című számát az IMMORTAL BIRD
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás