Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Nekilátott új albuma munkálatainak az IMMORTAL BIRD (videó)


2019-01-08

A Chicago-i "blackened death-grind" formáció friss hírekkel szolgált.

"A minap ezer mérföldet vezettünk, hogy nekiláthassunk harmadik albumunk munkálatainak, Dave Otero társaságában, a Flatline Audio Stúdió falai között"

A banda egy videót is közzétett, ami a stúdiózás első mozzanatai láthatók - ez lentebb tekinthető meg.

Hamarosan jönnek a friss hírek az új album kapcsán!

Az Immortal Bird 2017. október 21-én indította útjára első európai turnéját, a franciaországi Reims-ben. "Ez az első alkalom, hogy Európában turnézunk" - nyilatkozta akkoriban Rae Amitay énekesnő. "Egy szuper-intenzív és roppantul szórakoztató francia grindcore banda, a Moshpig kísér minket ezen a körúton, ami négy országot jár be két hét alatt. Ezidő alatt fellépünk többek közt a Leeds-beli Damnation Prefest-en, valamint a spanyol Bilbao Deathfest-en is, ahol a Sete Star Sept, a Pulmonary Fibrosis és az Internal Suffering is részt vesz. Nagyon örülünk egyébként, hogy egy kis időre ott hagyhatjuk az USA-t!".

A banda első európai turnéja tehát 2017. október 21-én indult, a franciaországi Reims városában. A koncert teljes felvételét a Grindinghell örökítette meg:

Az Immortal Bird 'Empress/Abscess' címmel adta ki első teljes értékű stúdióalbumát. A 2015. július 14-én megjelent nagylemez az Immortal Bird 2013-as 'Akrasia' EP-jének folytatása. A lemez felvételei Pete Grossmann (Weekend Nachos, Harm's Way, Dead In The Dirt) producelésében zajlottak, a Chicago-beli Bricktop Recording Stúdióban - a hanganyag keverését pedig Colin Marston (Gorguts, Atheist, Origin) végezte, a new yorki The Thousand Caves stúdió falai között.

Az 'Empress/Abscess' albumon vendégként szerepelt a Weekend Nachos-ból ismert John Hoffman, valamint az Immortal Bird session- / turné-dobosa, Garry Naples (Novembers Doom).

Az Immortal Bird alap-felállását Rae Amitay (Thrawsunblat, ex-Woods Of Ypres) dobos-énekes front-asszony, Evan Anderson Berry (Replacire) gitáros és John Picillo basszer alkotja.

Az 'Empress/Abscess' lentebb látható lemezborítóját egy Kikyz1313 nevezetű művész tervezte.

A lemez CD és digitális formátumú kiadását maga a zenekar finanszírozza (a Manatee Rampage Recordings égisze alatt); a bakelites és kazettás verziókat pedig a Broken Limbs Recordings kiadó gondozza.


Nekilátott új albuma munkálatainak az IMMORTAL BIRD (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás