Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Blackout' című albummal jelentkezik az AUDREY HORNE - itt az új dal, a 'Satellite'!


2018-01-11

Az Enslaved gitárosával (Arve Isdal) felálló norvég hard rock / poszt-grunge banda hatodik nagylemeze január 12-én lát napvilágot, a Napalm Records jóvoltából.

Három évvel a banda nagyra méltatott, 'Pure Heavy' című stúdióalbumának megjelenése után készült el a vadonatúj alkotás, a 'Blackout', aminek kiadását egy masszív rock 'n' roll party övezi. "Olaj a tűzre" - ez az időtlen hard rock zenében utazó Audrey Horne mottója. A négy norvég zenész ezúttal is bebizonyítja, milyen magas szinten ért a fogó dallamokhoz és a riff-központú himnuszokhoz!

Az Audrey Horne közleménye így szól: “Már jóideje epekedve várjuk, hogy bemutathassuk nektek új albumunkat, a 'Blackout'-ot! A 'Blackout' januárban szabadul a tömegekre, és megmondjuk őszintén: sosem voltunk még ilyen izgatottak! Ez a lemez - ami már a hatodik a sorben - tartalmazza karrierünk legbombasztikusabb rock-nótáit. Továbbá alig várjuk már azt is, hogy előben előadhassuk nektek ezeket a szerzeményeket, amiket szívből remélünk, élvezni fogtok legalább annyira, amennyire mi élveztük a rögzítésüket. Hamarosan találkozunk valahol a környéketeken!”.

12 ultra-fülbemászó, ökölrázós dal áll készen arra, hogy porig égesse Európát és az egész világot. Az új lemez alább látható borítóját Asle Birkeland készítette. Íme a mű és a tracklista:

01. This Is War
02. Audrevolution
03. Blackout
04. This One
05. Midnight Man
06. Light Your Way
07. California
08. Satellite
09. Naysayer
10. Rose Alley
11. Juggernaut (bónusz track)
12. The End (bónusz track)

Az album megjelenik limitált digipak CD-n, valamint szimpla gatefold LP-n (kiegészítve egy 7-hüvelykes bakelittel, rajta a két bónusz dallal), valamint digitális formában (az eredeti tíz számmal).

Az első friss dal- és klip-premier, a 'This Is War' lentebb elérhető. December közepén megjelent az 'Audrevolution' című szám kisfilmje is, amit így kommentált a banda: A közelmúltban adtunk nektek háborút, most pedig elhozzuk a forradalmat! Szuper-izgatottak vagyunk, hogy végre bemutathatjuk a 'Blackout' második single-dalát, az 'Audrevolution'-t. Viva le résistance!”.

Az Audrey Horne januári lemezbemutató turnéjának dátumai és állomásai a lenti plakáton tekinthetők meg:

Alább meghallgatható a 'Satellite' című szám is:

Az Audrey Horne 2014. szeptember 29-én adta ki legutóbbi, ötödik stúdiólemezét, 'Pure Heavy' címmel. Az osztrák Napalm Records jóvoltából megjelent, "energiával, erős löketekkel és őrületes dallamokkal teli" lemezről bővebben itt írtunk.


'Blackout' című albummal jelentkezik az AUDREY HORNE - itt az új dal, a 'Satellite'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás