Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Dennis Ward a MAGNUM új basszusgitárosa


2019-06-26

A legendás brit hard rock banda basszusgitárost cserélt. 2020-ra új album várható.

"A következő hírekkel szolgálunk nektek: Al úgy döntött, kilép a bandából. A zutóbbi időben egyre bonyolultabbá vált számára az időbeosztás; lévén ő Amerikában él, és így kevés időt tud tölteni családjával... Nagyon fog hiányozni nekünk, nem csak azért, mert zeneileg és személyileg rengeteget tett ezért a csapatért... Fáradhatatlan erőfeszítései nagy mértékben hozzájárultak a Magnum albumaihoz, közösségi oldalaihoz, honlapjához és promóciós tevékenységeihez - pláne, hogy ő mindezért nem is várt fizetséget! Csakis a legjobbakat kívánjuk neki a jövőbeni megmozdulásokhoz - legyen szó zenei és személyes projektekről. Természetesen a jövőben is tartjuk vele a kapcsolatot, mivel a továbbiakban is ő irányítja majd ezeket az oldalakat - immáron Amerikából".

"Al helyét azonnali hatállyal Dennis Ward (Pink Cream 69, Unisonic) veszi át. Ő sem új tagja a stábnak, mivel az új album munkálatait már vele kezdtük meg. A lemez megjelenése egyébként 2020-ra várható - a borítót Rodney Matthews tervezi. Nagyon izgatottak vagyunk, mivel egy új fejezet, egy új kaland veszi kezdetét! Köszönjük mindenkinek a támogatást;találkozunk a jövő évben!".

Dennis Ward a legendás Pink Cream 69 és a Unisonic basszusgitárosaként vált ismertté. Az utóbbi időben Ward elsősorban dalszerzőként és producerként tevékenykedett. Saját bandája, a Khymera több albumot is kiadott; legutóbb pedig a görög gitárvirtuóz, Gus G. szólózenekarának tagjaként tűnt fel.

A Magnum 'Lost On The Road To Eternity' címmel adta ki legutóbbi nagylemezét, ami egy különleges ünnepet fémjelez. A Magnum-nak ez a 20. stúdióalbuma, amit a két alapító, Bob Catley énekes és Tony Clarkin gitáros az 1978-as 'Kingdom Of Madness' lemez óta rögzített. Clarkin, Catley és Al Barrow basszusgitáros ezen az új albumon mutatja be a banda új felállását, amit Rick Benton billentyűs (aki a 36 év után távozott Mark Stanway helyét vette át) és Lee Morris dobos (aki Harry James utódja) tesz teljessé.

A 'Lost On The Road To Eternity' 22 új számot tartalmaz; köztük a vadonatúj, 'Without Love' című single-dalt, valamint egy duettet (acímadó szám) Catley és az Avantasia / Edguy frontember Tobias Sammet előadásában (korábban Catley is több alkalommal vendégeskedett Sammet albumain).

Az új Magnum album atmoszférikus borítóját Rodney Matthews tervezte. A lemez digipakos változatára felkerült négy bónusz dal is, amit a 2017-es spanyol Leyendas Del Rock fesztiválon vettek fel.

A 'Lost On The Road To Eternity' 2018. január 19.-i kiadásáért a Steamhammer/SPV felelt. A dupla CD-s digipak-verzió mellett elérhető a lemez dupla bakeliten és digitális formában is.

CD1
01. Peaches And Cream
02. Show Me Your Hands
03. Storm Baby
04. Welcome To The Cosmic Cabaret
05. Lost On The Road To Eternity
06. Without Love
07. Tell Me What You've Got To Say
08. Ya Wanna Be Someone
09. Forbidden Masquerade
10. Glory To Ashes
11. King Of The World

CD2 (bónusz koncertlemez)
01. Sacred Blood - Divine Lies
02. Crazy Old Mothers
03. Your Dreams Won’t Die
04. Twelve Men Wise And Just

Alább elérhető a 'Without Love' szöveges videója:


Dennis Ward a MAGNUM új basszusgitárosa
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás