Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az új VHS dal és videoklip - Exhumed és TBDM tagok vendégszerepelnek az új albumon!


2019-08-21

A stílszerűen VHS-nek nevezett kanadai "horror-metal" banda bemutatta vadonatúj single-dalát.

A kanadai Ontario mélyéről támad a VHS zenekar, aminek hozzávalói a következők: old-school death metal, punk, '80-as évekbeli hair-metal és thrash - mindezt dobjuk bele a turmixgépbe, és máris megkapjuk a VHS sötét hangzását. Ettől nem tudsz szabadulni, és valószínűleg belülről is teljesen felemészt, de ha vérbeli old-school metal fan vagy, élvezni fogod minden másodpercét ennek a kegyetlen gyors és véres horror-muzsikának. A VHS eljön érted, és addig nem hagy békén, amíg abba nem hagyod a sikítást!

A VHS 2015-ben adta ki debütáló, 'Hi-Fi Horror' című EP-jét, majd megjelent az első nagylemez is, 'Screaming Mad Gore' címen. A második teljes értékű stúdióalbum 'The New Batch' címmel látott napvilágot 2018 tavaszán.

A Violent Homicidal Slasher (V.H.S.) nemrég bejelentette harmadik nagylemezét, amit 'We’re Gonna Need Some Bigger Riffs' címmel adott ki július 26-án a Horror Pain Gore Death Productions (USA) és a Rotten Roll Rex (Európa).

Az új albumon a kanadai trió "ismét felfedezi a horror világának legmélyebb bugyrait", és "gyilkos tengeri szörnyekkel és egyéb vérszívó lényekkel támad a gyanútlan hallgatóra". Zenei tekintetben a VHS hű marad extrém és változatos, ugyanakkor fülbemászó dal-struktúrájához, és ezúttal is a death Metal, a punk és a "hair-metal" egyedi ötvözetét játssza. A lemezt a Broke Toker Stúdióban vették fel;a keverést Mike "Gearhead" Tkaczyk, a maszterizálást pedig Alejandro Corredor végezte el.

A rendelési infók itt találhatók meg. Az alábbi lejátszón végighallgatható a lemez:

Újabban megjelent a 'Death And Carnage Coming In Waves' című szám szöveges klipje. Ebben a dalban az Exhumed frontembere, Matt Harvey vendégeskedik.

Íme az új videoklip, a 'Let’s Get Gruesome':

A korábban bemutatott, 'Rooting For The Villian' című szám hivatalos videója itt tekinthető meg. Ezt a dalt a The Black Dahlia Murder frontemberével, Trevor Strnad-dal közösen vette fel a banda:

A VHS korábbi kiadványait a Bandcamp-en lehet elérni. Bandával kapcsolatos hírek a Facebookon találhatók.


Itt az új VHS dal és videoklip - Exhumed és TBDM tagok vendégszerepelnek az új albumon!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás