Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

CREST OF DARKNESS - 'Blood' címmel mutatták be az új dalt / szöveges videót


2019-11-27

A norvégiai Gjøvik városából származó Crest Of Darkness zenekar december 6-án adja ki kilencedik albumát, ami a 'The God of Flesh' címet viseli. A kiadásért a My Kingdom Music felel.

A 'The God of Flesh' albumon érezhető a változás, ami a Crest Of Darkness zenéjének, szövegeinek mélységének és összhatásának kiforrottságát illeti. A norvég trió ezúttal egy minden eddiginél progresszívabb, egyben dallamosabb, agresszívabb és brutálisabb anyagot alkotott meg. A frontember Ingar Amlien szerint a 'The God Of Flesh' "valószínűleg a banda valahavolt legsötétebb és legdurvább albuma" Az én szemszögemből ugyanakkor egyben a zenekar legőszintébb alkotása is".

Az MLP Stúdióban, Nils H. Mæhlum producelésében rögzített és Tom Kvålsvoll által kevert, 9-számos album az eddigi "legkeményebb, legsötétebb és legeredetibb" C.O.D. lemeznek ígérkezik a banda több mint két évtizedes pályafutásában.

A 'The God of Flesh' alább látható borítóját Marius Engli Andersson készítette. Az album megrendelhető digitális formában, digipak CD-n, deluxe CD-boxban és limitált bakeliten is.

A tracklista:
01.
The God Of Flesh
02. The Child With No Head
03. Endless Night
04. The Spawn Of Seth
05. Forgotten
06. Euthanasia
07. Blood
08. Godless Evil Eyes
09. Salvation In Hells

Az első ízelítő, a 'The Child With No Head' című single lentebb elérhető:

Újonnan megjelent a 'Blood' című szám szöveges videója is:

A Crest Of Darkness jelenlegi felállását a veterán frontember, Ingar Amlien (Roquefire, Conception, Amlien's Inferno); a gitáros, Rebo és a dobos, Bernhard (ex- Pale Forest) alkotja. Őket kíséri billentyűkön Kristian Wentzel session-zenész.


CREST OF DARKNESS - 'Blood' címmel mutatták be az új dalt / szöveges videót
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás