Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Klip-premier az ESCAPE THE FATE új albumáról: 'I Am Human'


2018-08-31

A las vegasi hard rockerek hatodik, 'I Am Human' című stúdiólemezét a Better Noise Records adta ki, 2018. február 16-án.

Az 'I Am Human' album - ami a 2015-ös 'Hate Me' folytatása - az Escape The Fate "eddigi legnyersebb, legeredetibb és legautentikusabb" anyaga. A nagylemez munkálatait a Grammy-jelölt szuper-producer, Howard Benson (My Chemical Romance, Adam Lambert) támogatta. Az 'I Am Human' "felfogható egyfajta evolúcióként is; de az Escape The Fate mégis visszahozza zenéjébe és hangzásába azokat az izgalmakat, melyek első lemezeikre voltak jellemzők" - olvasható az előzetes kritikában.

Ahogy öregszünk, úgy változunk, és a zenénk is így változik velünk együtt” - nyilatkozta Craig Mabbitt énekes. “Ugyanakkor, sikerült újra felfedeznünk azt a tényezőt, ami annak idején azzá tett minket, amik most vagyunk. Olyan tehát, mintha újra 17 éves lennék. Nem voltam ennyire izgatott azóta, hogy annak idején beléptem a bandába, és kiadtuk a 'This War Is Ours' albumot!”.

Az új album első single-dala az 'Empire'. A single 2017. november 3-án jelent meg digitális formában (Spotify, Apple Music) - lentebb elérhető a hivatalos szöveges videó. Kevin Thrasher gitáros szerint ez a banda "új party-himnusza - egy kis sötét aláfestéssel és bombasztikus riffekkel megspékelve". Újabban megjelent a 'Do You Love Me', a 'Broken Heart' című szám, a címadó dal hivatalos lyric-videója és a 'Broken Heart' givatalos kisfilmje is - lentebb ezek is elérhetők. Augusztus végén bemutatták az 'I Am Human' dal hivatalos videoklipjét is.

Az Escape the Fate jelenleg az I Prevail társaságában járja az Államokat, a Rage On The Stage turné keretében. Az 'I Am Human' album promóciójával Európába és az Egyesült Királyságba is ellátogat a banda, 2018 első hónapjaiban. Az eddig bejelentett koncertek beosztása itt érhető el.

A lemez megjelenését követően bemutatták a 'Digging My Own Grave' című szám szöveges videóját is:


Klip-premier az ESCAPE THE FATE új albumáról: 'I Am Human'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás