Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Klip-premier az INSANITY ALERT zenekartól: 'The Body Of The Christ Is The Parasite'


2019-01-09

A Season Of Mist kiadó leigazolta az osztrák crossover thrash metal bandát, ami az idei évben jelenteti meg harmadik nagylemezét.

Az Insanity Alert Innsbruck-ban alakult 2011-ben. Céljuk nem más, mint a nyers crossover thrash zene globális terjesztése. A banda első két albumának promóciójával bejárta Európát; sőt, olyan rangos fesztiválokra is meghívást kaptak, mint a Hellfest, a Summer Breeze, vagy a Motocultor. Színpadra álltak többek közt a Suicidal Tendencies, a Municipal Waste, a D.R.I., a Sodom és a Toxic Holocaust előzenekaraként is.

A banda történetében nemrég új fejezet indult: szerződést kötött velük a Season Of Mist kiadó. Ezt a banda így kommentálta: "Rendkívül boldogok vagyunk, hogy immáron a Season Of Mist-família tagjaként működhetünk tovább. Óriási megtiszteltetés egy olyan kiadóval dolgozni, ami számtalan fantasztikus albumot dobott piacra az évek során. Az első közös megmozdulásunk az lesz, hogy újra kiadjuk 2014-es debütáló albumunkat; rögtön ezután pedig egy vadonatúj nagylemez érkezik, a 2019-es évben. Tout détruire!".

Mint most kiderült, az Insanity Alert következő nagylemeze '666-Pack' címmel jelenik meg, 2019. január 25-én. A '666-Pack' című nagylemezen az osztrák thrasherek "ismét bebizonyítják, hogy ez a banda megállíthatatlan erő a jelenlegi színtéren". "Legyen szó lényegretörő, tempós crossover dalokról ('The Body Of The Christ Is The Parasite'), vagy akár klasszikusok személyes hangvételű interpretációiról ('Saturday Grind Fever'), a folyamatosan zakatoló ritmusok megállás nélküli headbangelésre késztetik a hallgatókat. Ülj fel te is a thrash metal revival-vonatra, amit az Insanity Alert zenekar vezet!".

A tracklista:
01. Thirstkiller
02. The Body Of The Christ Is The Parasite
03. All Mosh / No Brain
04. Cobra Commander
05. Saturday Grind Fever
06. Echoes Of Death
07. Windmilli Vanilli
08. Stop….Slammertime!
09. Why So Beerious?
10. Mosh Mosh Mosh
11. One-Eye Is King (In The Land Of The Blind)
12. Welcome To Hell
13. Two Joints
14. Chronic State Of Hate
15. I Come / I Fuck Shit Up / I Leave
16. A Skullcrushin’ Good Time
17. The Ballad Of Slayer
18. Demons Get Out!
19. 8 Bit Brutality
20. Death By Wrecking Ball
21. Dark Energon

Az album előrendelési infói itt találhatók meg. Ízelítőképpen lentebb megtekinthető az 'All Mosh / No Brain' és a 'The Body Of The Christ Is The Parasite' című szám hivatalos videoklipje, valamint meghallgatható a 'Welcome To Hell' című szám.

Az Insanity Alert december folyamán Európában turnézott. A jövőbeni körút beosztása itt érhető el.


Klip-premier az INSANITY ALERT zenekartól: 'The Body Of The Christ Is The Parasite'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás