Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a betétdala a taiwani CHTHONIC zenekar által forgatott akciófilmnek, amiben vendégként szerepel a L.O.G. frontembere, Randy Blythe!


2017-12-12

A taiwani dallamos black metal zenekar (ejtsd: tonik) tagjai egy speciális akciófilmet forgattak, melynek egyik vendégszereplője a Lamb Of God énekese, Randy Blythe.
 

A 2014 óta készült Tshiong című film egy taiwani akció-vígjáték, amit a Távol-Keleten híres dokumentum- / rövidfilm-készítő, Wen-Tang Cheng rendezett.

A Tshiong egy vidéki ember, A-tek (Tsai Chang-hsien) történetét mutatja be. A zenekarért rajongó, a tagokat szuperhősként tisztelő férfi Taipei-be utazik, hogy segítséget kérjen a Chthonic tagjaitól, mivel a falu, ahol él, egy fertőző kémiai anyagot kibocsájtó építkezés veszélyének ven kitéve. A kaland során A-tek lesz a Chthonic sofőrje; és az elején még jól is indul minden, de a végén kiderül, hogy a szuperhősöknek hitt sztárok csak szimpla zenészek...

A filmben önmagát játssza Randy Blythe, aki a történetben összehaverkodik A-tekkel, akivel közösen tüntetéseken és rendőrségi összecsapásokon vesz részt.

Ez valójában egy vígjáték. Habár a külföldiek nem feltétlenül értik majd meg a film taiwani humorát...” - mondta a Chthonic énekese, Freddy Lim. “Ettől függetlenül még úgy gondolom, hogy jó szórakozást nyújt egy csapat lázadó és hülyülő metalista látványa. Nagyon örülünk, hogy barátunk, Randy is részt vett a forgatáson - igencsak remekül játszotta a szerepét!”.

A Tshiong filmet - amihez lentebb elérhető három trailer - 2017. december 29-én mutatják be Taiwanban. A nemzetközi premier várhatóan 2018 tavaszán lesz esedékes. A film a közeljövőben DVD-n is megjelenik, angol nyelvű felirattal.

Emellett már megrendelhető a film hivatalos betétzenei kislemeze (amiben maga Blythe énekel). A 'Souls of the Revolution' lentebb is meghallgatható.

A filmben vendégként szereplő Randy Blythe, a Lamb Of God frontembere korábban a következőket nyilatkozta: "A Chthonic egy taiwani zenekar, akik a 2007-es Ozzfest óta jóbarátaim. Három évvel ezelőtt elrepítettek engem magukhoz, hogy közösen elénekeljünk néhány dalt, egy speciális koncert alkalmával, egy őskori taiwani templomban. Én és a feleségem akkor két héten keresztül ott nyaraltunk. Taiwan egy csodálatos sziget - Ázsia egyik rejtett ékszere... szóval már nagyon vártam, hogy visszatérhessek. Év elején Freddy (a Chthonic énekese) felkért engem: 'Hé, nem szeretnél részt venni egy általunk készített akciófilmben?'. Az én válaszom azt volt: 'Ömm, dehogynem!'. Úgyhogy a japán Knotfest után rögtön iderepültem, hogy elkezdjük a forgatást. Habár ez a film inkább egy vígjáték lesz, benne rengeteg akcióval, és - ismerve a Chthonic-ot - egy kis politikával. Anélkül, hogy sokat elárulnék a szerepemről, annyit elmondok, hogy egyfajta civil felkelő leszek, aki a film főszereplőjével (egy nagyon híres taiwani színész) közösen vesz részt az akcióban".

 

 

Itt a betétdala a taiwani CHTHONIC zenekar által forgatott akciófilmnek, amiben vendégként szerepel a L.O.G. frontembere, Randy Blythe!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás