Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

UR - 'Black Vortex' címmel jelenik meg az első nagylemez; hallgasd végig az albumot!


2017-12-13

A lengyel heavy / black metal banda december 22-én adja ki első nagylemezét, az Arachnophobia Records gondozásában, mint a 2016-os 'Hail Death' EP folytatása.

A 'Black Vortex' "természetes evolúcióként" tekinthető a banda korábbi munkáinak viszonylatában. Az Ur mestere, Gregor ettől függetlenül leszögezte, a két lemezre "filozófiai egységként" tekint, mind zenei, mind dalszövegi szempontból. A dalok ezúttal is tele vannak bánattal, és az emberi lét iránti lenézéssel; hangzás tekintetében pedig "agresszív, egyben primitív "gyűlölet-himnuszok" szólnak, az emberi kapzsiság és a materializmus irányába. "Engedd, hogy a Fekete Örvény felszippantson”!

Az Ur felállását néhány jól ismert lengyel metal-veterán alkotja (többek közt a Bloodthirst és a Bloodstained egyes tagjai). Debütáló EP-jük a 'Hail Death' rendkívül pozitív fogadtatásban részesült a metal-médiában és a rajongók körében egyaránt. Egy évet kellett várni: most egy újabb szörnyeteg tűnt fel a horizonton, üvöltve és pusztítva végigrohanva a sötét földön.

A 'Black Vortex' borítója és tracklistája így néz ki:

01. Black Vortex
02. Black Spark
03. We Are Mortal
04. Shed My Skin
05. The Beckoning Silence
06. The Last Feast
07. Cleansing by Fire
08. The Goddess of the World
09. Oblivion

Az album előrendelhető az Arachnophobia Records honlapján. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható a teljes lemez:


UR - 'Black Vortex' címmel jelenik meg az első nagylemez; hallgasd végig az albumot!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás