Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

25. stúdióalbumán dolgozik a URIAH HEEP


2017-11-16

A legendás prog-rock banda nekilátott soron következő, 25. nagylemeze munkálatainak. Az új album stílszerűen a 'Living the Dream' címet kapta.

"Immáron 47 éve együtt van a banda - ezidő alatt pedig számtalan zenekart láttunk jönni és menni. Mi viszont továbbra is itt vagyunk; továbbra is "Éljük az álmunkat"; így hát ezt a kifejezést választottuk új lemezcímnek" - nyilatkozta a Uriah Heep gitárosa / alapítója, Mick Box.

Producernek ezúttal Jay Ruston-t választotta a veterán csapat. Ezzel kapcsolatban Mick a következőket közölte: "Azért döntöttünk Jay mellett, mert mindannyian nagyra méltatjuk az ő munkáit - a The Winery Dogs-tól kezdve, a Stone Sour-on, a Black Star Riders-en és Paul Gilbert-en át, egészen a Europe-ig. Jay vagy producere, vagy mixere volt ezen bandák egyes albumainak; így garantált frissességet hoz a Heep zenéjébe is".

A 'Living the Dream' 2018 őszi megjelenéséért a Frontiers fog felelni. Az albumra felkerül néhány tipikus, Heep-féle rock-himnusz, de nem maradnak el az epikus, progresszívabb szerzemények sem.

A jövőbeni turnékat illetően Mick elmondta: "A Heep büszkén jelentheti be, hogy mindeddig több mint 61 országban fordult meg. Minden egyes koncertet nagyon várunk; márpedig a 2018-as év tele lesz ilyen eseményekkel. A turnézás a vérünkben van; ez a mi szenvedélyünk; így a jövő év sem lesz kivétel ez alól".

A Uriah Heep 1970-ben debütált a hard rock műfaj egyik örök klasszikusával, a 'Very 'eavy... Very 'umble' albummal. Azóta a banda több mint 30 millió lemezt adott el világszerte; szinte megállás nélkül járta a világot (évente 125 koncert és 500,000-nél is több néző az átlag). Általános szettlistájuk felöleli teljes munkásságukat: a '70-es évek klasszikusaitól kezdve az újkori nótákig minden generáció számára élvezhető lehet egy-egy koncert.

Hamarosan bejelentik a 'Living the Dream' albumot, és annak promóciós turnéját...

A Uriah Heep jelenlegi felállása így néz ki:

Mick Box - ének, gitár
Phil Lanzon - billentyűk, vokál
Bernie Shaw - ének
Russell Gilbrook - dobok, vokál
Dave Rimmer - basszusgitár, vokál

A Uriah Heep 24., 'Outsider' című stúdióalbuma 2014. június 9-én jelent meg - erről bővebben itt írtunk.


25. stúdióalbumán dolgozik a URIAH HEEP
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás