Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan megjelenik az új IGNITOR album, a 'Haunted by Rock & Roll'!


2017-11-17

A texasi heavy-power banda november 24-én adja ki ötödik nagylemezét, amiről immáron két videoklip is elérhető!

Az Ignitor zenekart a US-metal színtér néhány neves veteránja alkotja; köztük az alapító gitáros, Stuart Laurence (Batlord) és a legendás frontember, Jason McMaster (Dangerous Toys, Watchtower). Őket kíséri dobokon Pat Doyle (The Offenders), valamint két új tag, Billy Dansfiell (Agony Column) basszer és Robert Williams (Witches Mark) ritmusgitáros.

Az Ignitor legutóbbi hivatalos nagylemeze, a 'Year of the Metal Tiger' 2012-ben jelent meg; ezt követte a 2013-as, feldolgozásokat tartalmazó 'Mix Tape '85'. A banda már 2015 végén nekilátott ezek folytatásának: az új lemez az Austin-i Emphatic Audio Recording Stúdióban került rögzítésre (új felállással, Laurence producelésében), és - mint kiderült - 2017. november 24-én, pénteken jelenik meg, az EMP Label Group jóvoltából.

A 'Haunted by Rock & Roll' címet viselő album borítója lentebb látható; a dallista pedig így néz ki:

01. To Brave The War
02. Haunted By Rock And Roll
03. Heavy Is The Head That Wears The Crown
04. Hatchet - The Ballad Of Victor Crowley
05. Leather Forever
06. Nomad
07. No Sanctuary
08. Throw Them From The Cliff
09. Hung Drawn And Quartered

A banda korábban bemutatta új albuma első single-dalát, a 'No Sanctuary'-t, ami ízelítőt nyújt a "közelgő őrülethez"; szintúgy az újonnan megjelent 'To Brave The War' videoklip:


Hamarosan megjelenik az új IGNITOR album, a 'Haunted by Rock & Roll'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás