Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ANARCHEON - megjelent a 'Stratusfear' album és a vadonatúj videoklip, az 'Etherous Claws'


2017-11-17

A 2015-ben alakult Anarcheon új EP-t adott ki, egyúttal pedig bemutatta vadonatúj videoklipjét is.

Az Anarcheon felállását az énekes Kaija Kinney, a Metalocalypstick Fest alapítója vezeti (a kanadai fesztivál a női metalzenészek népszerűsítésének céljából kerül megrendezésre). A banda tagja továbbá Clayton Bach gitáros, Sylvain Maltais basszer és Steve "Machine" Richardo (ex-Messiah, ex-Green Jellÿ) dobos is.

Az Anarcheon (ami az "anarchy" kifejezés szójátéka) zenei tekintetben egyfajta "Frankensteinnek" is nevezhető, lévén különféle műfajok határozzák meg a banda hangzását. A dalok tele vannak démoni sikolyokkal, dallamos riffekkel és energikus basszus-témákkal. A csapat már a kezdetekben elnyerte a Vancouver környéki metal-rajongók szívét; most pedig globális szinten is megismertetik nevüket, egy újonnan kiadott, 'Stratusfear' című EP-vel.

A 'Stratusfear' újabb ízelítőjeként látott napvilágot a banda legelső hivatalos videoklipje, ami az 'Etherous Claws' című számhoz készült, Markham Samuels rendező és a Whitelf Films produceri stábja közreműködésében.

A kisfilm kapcsán a banda a következőket közölte: "Ez az első videoklipünk; még szép, hogy izgatottak vagyunk miatt! A klipet többek közt azért is forgattuk, hogy megismertethessük a rajongókkal e dal hátterét. A Whitelf Films stábja remek munkát végzett víziónk megvalósítása tekintetében - elég durva végeredmény született!".

Másik hír, hogy az Anarcheon nekilátott első nagylemeze munkálatainak. Ezzel kapcsolatban hamarosan jönnek a részletek...

Az alábbi lejátszó révén a teljes 'Stratusfear' EP meghallgatható és megrendelhető:


ANARCHEON - megjelent a 'Stratusfear' album és a vadonatúj videoklip, az 'Etherous Claws'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás