Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Death Becomes My Voice' címmel jelenik meg a 8. RINGWORM album


2019-03-06

A veterán clevelandi hardcore csapat a Facebook-on osztotta meg a friss híreket:

"Itt van újra a Ringworm Corporation! Tavaly nyáron és ősszel szinte megállás nélkül írtuk és próbáltuk az új dalokat, annak érdekében, hogy a közeljövőben egy friss zenei kompozícióval kényeztethessük a füleiteket. Márpedig ezek nem akármilyen szülemények: karrierünk leggonoszabb, legördögibb férgei. Maradjatok türelemmel, a Gyűrűsféreg nem sokára ismét előmászik egy újabb mocskos alkotással, aminek neve: 'Death Becomes My Voice'".

A Ringworm mind a metalisták, mind a hardcore rajongók körében legendásnak számít, köszönhetően energikus, intenzív és kötetlen performanszaiknak, valamint sorozatra büntető stúdióalbumaiknak. A Ringworm immáron negyed évszázada bizonyítja, hogy ez a név önmagában egy egyedülálló stílus, ha arcpirító szónikus dühöngés kerül szóba.

Az új nagylemez stúdiós munkálatai január végén indultak, Noah Buchanan (Midnight, Embalmer) hangmérnök társaságában, a Mercenary és a Spider stúdióban. A hanganyag keverését Taylor Young (Nails, Twitching Tongues, Cannabis Corpse) végezte el; a maszterizálás pedig a legendás Audiosiege (Integrity, Full of Hell, Iron Reagan) falai között zajlottak.

Az új, 'Death Becomes My Voice' címet viselő nagylemez 2019. május 3-án jelenik meg, CD-n, LP-n és digitális formában, a Relapse Records jóvoltából. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Death Becomes My Voice
02. Carnivores
03. Acquiesce
04. Do Not Resuscitate
05. Dead To Me
06. The God Of New Flesh
07. I Want To Tear The World Apart
08. Dying By Design
09. Separate Realities
10. Let It Burn
11. Final Division
12. I Hide In You (bónusz track)
13. I’m Not Right (bónusz track)

Íme a lemez címadó dala:

A banda legutóbbi, 'Snake Church' című albumát Ben Schigel (Chimaira, ZAO) producerrel vették fel, a Spider Stúdióban. A keverést a műfaj veteránja, Brad Boatright végezte, az Audiosiege (Nails, Xibalba, Black Breath) falai között. Az album - ami "a hallgató bőrét, húsát és csontjait is szétszaggatja" - 2016. július 29-én jelent meg, a Relapse Records jóvoltából.


'Death Becomes My Voice' címmel jelenik meg a 8. RINGWORM album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás