Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TOXIC SHOCK - végighallgatható a belga crossover thrasherek új albuma, a 'Twentylastcentury'


2017-11-19

A belga Toxic Shock együttes a This Charming Man Records jóvoltából adta ki új, második nagylemezét.

A belga, crossover thrash metal és hardcore zenében utazó Toxic Shock együttest a nyolcvanas évek kultikus metalbandái (Slayer, Metallica, stb.) és az NYHC-színtér ihlette. Első koncertjüket 2011-ben adták, a Black Breath előzenekaraként. Azóta több alkalommal is felléptek Belgium-, Hollandia-, Nagy-Britannia-, Németország és Franciaország-szerte, az Exodus, a Cro-Mags, a Power Trip, az AF, a Suicidal Tendencies, a Municipal Waste, a DRI, a Poison Idea, a Testament, az Iron Reagan, a Slapshot és a Negative Approach társaságában.

A 'Twentylastcentury' a Toxic Shock második teljes értékű albuma; a 2013-as 'Daily Demons' folytatása (ezeken kívül több mini-albumot és split-lemezt is kiadott a banda - az egyiket az Iron Reagan-nel közösen). A 'Twentylastcentury' című nagylemez 2017. október 11-én jelent meg - az alábbi lejátszó révén teljes egészében meghallgatható és megrendelhető:

A Toxic Shock zenekar Facebook-oldala itt érhető el.


TOXIC SHOCK - végighallgatható a belga crossover thrasherek új albuma, a 'Twentylastcentury'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás