Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szöveges videó az UNSHINE új, 'Astrala' című albumához: 'Visionary's Last Breath'


2018-01-12

A Rockshots Records igazolta le a folk metalista Unshine együttest, aminek negyedik albuma 'Astrala' címmel jelenik meg.

A finn Unshine együttes 'Astrala' című stúdióalbuma 2018. január 19-én jelenik meg Európában; február 9-én pedig Észak-Amerikában, a lent látható borítóval és tracklistával. Az 'Astrala' a 2013-as 'Dark Half Rising' folytatása.

Az Unshine egy olyan banda, ami tradícionális szerep-modellek nélkül létezik. Ami a legfontosabb egy adott dalban, az a melódia. A hangzás és a ritmusok kreálják az alapvető atmoszférát, de végül a dallamok határozzák meg, és keltik életre a történetet” - nyilatkozta Harri, az Unshine gitárosa / zeneszerzője. “Másrészt: minden természetszerűen indul, és természetszerűen ér is véget. Ez igaz a zenénk minden aspektusára. Dalaink olyan tájképeket visszhangoznak, melyeket a modern világ teljesen elhagyott, elfeledett. Ezekkel a nótákkal próbáljuk újjáéleszteni az őskori istenek és a digitalizált emberiség közötti kapcsot. A természet nem ellenségünk; hanem a fizikai és leginkább a spirituális otthonunk. Épp ezért nevezzük saját zenénket "druid metalnak"...”.

01. Birch of Fornjot
02. Kainun Kuningas
03. Jack's Feast
04. The Masks of Enchantment
05. Pan the One
06. Druids Are A-Coming
07. Slow Moving Creatures
08. Visionary's Last Breath
09. Suo (Kantaa Ruumiit)
10. The Forest

Alább elérhető az 'Astrala' hivatalos előzetese, valamint a 'Visionary's Last Breath' szöveges videója, amit így kommentált a banda: "Ennek a számnak egy gyógyító a főszereplője, akit kalandja épp Astrala felé vezet. Azért megy oda, hogy megtisztuljon a teste és a lelke. Annak idején sokan csináltak ilyesmit, és a modern emberiségnek is vannak hasonló törekvései. Ha ez az egész működött ezer éven keresztül, miért is kéne mára elfelejtenünk? Amiről most szó van, ahhoz remek atmoszférát biztosít ez a dal".

Bővebb infók a zenekarról és a lemezről a www.unshine.com oldalon találhatók.


Szöveges videó az UNSHINE új, 'Astrala' című albumához: 'Visionary's Last Breath'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás