Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AERODYNE - december közepén jelenik meg a svéd hard rockerek debütáló albuma, amiről itt a második videoklip!


2017-11-28

Az Aerodyne együttes december 15-én jelenteti meg bemutatkozó nagylemezét, a 'Breaking Free'-t. A kiadó a Street Symphonies Records és a Burning Minds Music Group.

A banda néhány hónappal ezelőtt futott be debütáló EP-jével, és 'Old Flames Die Hard' című single-dalával / videoklipjével. Az Aerodyne neve rövid időn belül ismertté vált a nemzetközi rock-színtéren; ezen felbuzdulva pedig rögtön stúdióba is vonultak a csapat zenészei, hogy felvegyék első nagylemezüket. A végeredmény egy tíz, egyedülálló hangzású nótából álló album lett. A 'Breaking Free' "a skandináv glam és a sleaze rock veszélyes, energikus elegye, amit erőteljes és hajthatatlan attitűd vezérel".

Daniel Almqvist frontember elmondta: “A 'Breaking Free' album formájában egy igazán őszinte anyagot tettünk le az asztalra. A legtöbb album, ami a kezembe kerül, kiváló producelt és feszes hangzású, de legtöbbjükben nincs semmi lélek... ezért döntöttünk úgy, hogy mi megalkotjuk ennek az ellenkezőjét: egy nyers és hiteles művet; a rock 'n' roll zene esszenciáját. Szerintem elég jó munkát végeztünk...”.

A lemezen vendégként jutott szerephez a Crazy Lixx frontembere, Danny Rexon, aki himnusz-szerű háttévokáljával járult hozzá a 'Run Away' című számhoz. Az első hivatalos single, a 'Comin' For You' lesz - ennek videoklipjét november végén mutatták be.

A tracklista:
01. As Above, So Below
02. Comin' For You
03. Breaking Free
04. Aerodynamic
05. Pedal to the Floor
06. We All Live A Lie
07. Until You're Gone
08. Setting Hell on Fire
09. Run Away
10. Back to Back

Az Aerodyne felállása így néz ki:

Daniel Almqvist - ének, gitár
Timmy Kan - basszusgitár
Johan Bergman - szólógitár
Christoffer Almqvist - dobok


AERODYNE - december közepén jelenik meg a svéd hard rockerek debütáló albuma, amiről itt a második videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás