Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RED MOON ARCHITECT - 'Rising Tide' címmen új dalt mutatott be a finn death-doom banda


2017-11-19

A Kouvola városából származó melodic death / doom metal alakulat néhány hónappal ezelőtt kiadott egy új nagylemezt; most pedig egy friss single-dallal tértek vissza.

A Red Moon Architect hamarosan finnországi turnéra indul a Swallow The Sun előzenekaraként. Ennek apropójából mutatták be új dalukat. A 'Rising Tide' a banda gyorsabb, death metalosabb hatásait helyezi előtérbe. Íme a premier:

A banda aktuális nagylemeze, a 'Return of the Black Butterflies' 2017. május 19-én, az Inverse Records jóvoltából jelent meg. Az új kiadvány kritikusok és rajongók által magasan elismert, 2015-ös 'Fall' album folytatása. Az új nagylemez első ízelítőjeként lentebb meghallgatható a 'Tormented' című szám, valamint megtekinthető a címadó dal hivatalos videoklipje, ami egy "hatperces, pusztítóan súlyos kísértet-sztori".

A világ egyik "legfényesebb temetőjéről" ismert Kouvola városát egyben a death / doom metal műfaj központjaként tartják számon. A Red Moon Architect minden albumán érezhető ez a kísérteties, de mégis csábító hangulat; lévén dalaik változatosak, dinamikusak és végtelenül súlyosak. Új albumuk 49 percen keresztül kalauzolja a hallgatókat a kivilágított sírok és katakombák között, rendre újabb atmoszférák és hátborzongató, de mégis lenyűgöző tájképek között.

A 'Return of the Black Butterflies' a Red Moon Architect első albuma, amin - Anni Viljanen mellett - Ville Rutanen (ex-Casket) énekel.

Íme a lemez borítója, dallistája és első dal-premiere:

01. The Haunt
02. Tormented
03. Return of the Black Butterflies
04. Journey
05. End of Days
06. NDE

A Red Moon Architect aktuális turné-beosztása a Facebook-on érhető el.


RED MOON ARCHITECT - 'Rising Tide' címmen új dalt mutatott be a finn death-doom banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás