Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Dal- és klip-premier az új CORONATUS albumról: '9000 Years Ago'


2019-11-13

A német szimfónikus gothic metal banda kilencedik nagylemeze 'The Eminence of Nature' címmel jelenik meg november 29-én.

A Coronatus második koncepcionális albuma kiadására készül! Az új lemez tematikája ezúttal is a természet és a miszticizmus köré épül. Carmen Lorch szoprán énekenőt ezúttal is Mareike Makosch (Illuminate, Sister Zero) "rock-torok" és egy másik szopránó hang, Gaby Koss (ex-Haggard, Cantus Lunaris) kíséri. Mellettük Teddy Möhrke (Tales Of Nebelheim) énekel az új dalokban; ami azt jelenti, hogy a 'The Eminence of Nature' lemezen négy vokalista szerepel.

Az új albumot ismét Markus Stock keverte és maszterizálta a Klangschmiede Studio E. falai között. A borítót ezúttal is (hasonlóan a négy évvel ezelőtt megjelent 'Raben Im Herz' és a 2017-es 'Secrets of Nature' gyakorlatához) Jan Yrlund, a Darkgrove Design munkatársa készítette.

A 'The Eminence of Nature' megjelenik többek közt limitált digipakban - ebben a változatban megtalálható lesz egy bónusz CD is, amire felkerült az összes új dal instrumentális, nagyzenekari változata (az instrumentális tételek komponálása Dennis Schwachhofer nevéhez fűződik).

A tracklista:
01. No Planet B
02. Midsommar
03. S.O.P.
04. The Wilderness Of The North
05. Echo Of Souls
06. The Place I Love
07. Human Mania
08. Set Sail To North
09. 9000 Years Ago

Íme a 'Midsommar' dal videoklipjének premiere, illetve a '9000 Years Ago' című szám audió-változata:


Dal- és klip-premier az új CORONATUS albumról: '9000 Years Ago'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás