Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Újra megjelennek a black metalista LEVIATHAN korai lemezei - végighallgatható a 'The Tenth Sub Level Of Suicide' album


2017-11-28

Az Ascension Monuments Media a Moribund Records-szal állt össze, hogy Európában újra kiadják az egy-személyes kaliforniai black metal-formáció korai albumait.

Az újrakiadásra kerülő CD-k a következők:

2003 - 'The Tenth Sub Level Of Suicide'
2004 - 'Tentacles Of Whorror'
2005 - 'A Silhouette In Splinters'
2005 - 'Howl Mockery At The Cross' (válogatás)
2008 - 'Massive Conspiracy Against All Life'

A lemezek deluxe digipak formájában jelennek meg a nyár folyamán, de elérhetők lesznek egybecsomagolva, egy speciális box-szettben is.

Elsőként a 'The Tenth Sub Level Of Suicide' című demó újrakiadását jelentették be (a lenti lejátszón ez teljes egészében meghallgatható). A december elsején megjelenő lemez "közel 40 percnyi gyilkos és mánikusan depressziós negativitást" tartalmaz. A 'The First Sublevel Of Suicide' teljes egészében a Leviathan multi-instrumentalistája, Wrest rögzítette, 2002 és 2003 között, mint az első (azonos című nagylemez) promó-demója. Ez az öt-számos felvétel most először jelenik meg hivatalos formában. A hanganyagot Ken Sorceron (Abigail Williams / ex-Lord Mantis) keverte újra.

A reissue-sorozat első része immáron előrendelhető CD-n és digitális formában.

A Leviathan egy egyszemélyes black metal-formáció, amit a Twilight, Devout, Martröð, Missing, Krieg, Von Goat, Hate Medication, Afflicted és GASM zenekarok egykori és jelenlegi multi-instrumentalistája, Wrest irányít. A Leviathan 1998 és 2008 között számos demót és négy nagylemezt adott ki. Az átmenei feloszlást követően, 2011-ben megújult erővel és új kiadóval a háta mögött, Wrest felvette a nagysikerű 'True Traitor, True Whore' albumot. A banda legutóbbi nagylemeze, a 'Scar Sighted' 2015 márciusában jelent meg, a Profound Lore Records jóvoltából. Underground körökben ezt az albumot tartják a tavalyelőtti év legjobb black metal lemezének.


Újra megjelennek a black metalista LEVIATHAN korai lemezei - végighallgatható a 'The Tenth Sub Level Of Suicide' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás