Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Feast' címmel jelenik meg az új ALTERBEAST album - itt a friss dal-premier!


2018-01-19

A nagysikerű kaliforniai tech-death metalbanda bejelentette, hogy második nagylemezük 2018. február 23-án jelenik meg, a Unique Leader Records jóvoltából.

Az új, kilenc-számos albumot a neves Zach Ohren (Immolation, Fallujah, Carnifex, Cattle Decapitation) keverte, az Oakland-i Sharkbite Stúdióban, és John Scrip maszterizálta, a Massive Mastering stúdió falai között.

A korábban Gary Busey Amber Alert néven működő, Sacramento-beli együttest jelenleg hivatalosan két tag alkotja - név szerint: Andrew Lamb gitáros és (az új tag) Michael Alvarez énekes. A stúdióban őket kíséri Alex Bent (Battlecross, Arkaik) dobos.

A 'Feast' című album az Alterbeast eddigi legizgalmasabb anyaga. Az "old-school melodic shred" és a modern death metal műfajok keverékével operáló banda egy "non-stop headbangert" alkotott meg. Az új dalokon nyilvánvalóan érezhető mindazt az önbizalom és dalszerzői tapasztalat, amire a többévnyi turnézás során tettek szert. A 'Feast' "egy véglegesen önmagára talált metalbanda tökélyre fejlesztett hangzásának kivonata"

Andrew Lamb elmondta: "Sosem voltam még ilyen büszke egyetlen általam rögzített albumra sem, mint most vagyok a 'Feast'-re. Beleadtuk szívünket-lelkünket, gyűlöletünket és rosszindulatunkat ebbe az albumba; és ez érezhető is az új dalokon. Michael kegyelmet nem ismerő énekhangja és Alex Bent 'Beast-Mode' stílusú dobolása teszi továbbá egyedülálló lemezzé a 'Feast'-et. Most mindenki megjegyzi majd: a Wolftang Klánnal nem érdemes baszakodni!”.

Alvarez hozzátette: "Amikor meghallottam a kezdetleges, elő-produkciós felvételeket, azonnal sokk hatása alá kerültem. Hihetetlenül fantasztikusak ezek a számok! Mind Andrew, mind Alex a legjobbat hozta ki magából - engem pedig ez az, ami leginkább inspirált abban, hogy életem legfaszább vokál-témáit adjam elő. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy részt vehettem ezen az albumon. Remélem, mindenki épp annyira élvezi majd ezeket a dalokat, mint amennyire mi élveztük megalkotni őket!".

A tracklista:
01. Welcome To Your Doom
02. The Maggots Ascension
03. Black Flame Illumination
04. Feast
05. Vile Skin Possession
06. Apex Night Eclipse
07. Coffin Crescendo
08. Where Dead Angels Lie (Dissection feldolgozás)
10. Upon The Face Of The Deep

Az első hivatalos előzetes, az 'Apex Night Eclipse' című szám szöveges klipje lentebb elérhető. A dal kapcsán az alábbiakat közölte a banda: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk a 'Feast' első single-dalát! Ezzel a dallal azoknak az időknek a varázsát szerettünk volna feléleszteni, amikor bizonyos lemezeket az ágy alatt kellett rejtegetni. Ez a dal továbbá remekül jellemzi az egész albumot: kemény ütemek, könyörtelen riffelés, és minden templomot lángra gyújtó vokálok. Az Alterbeast az 'Apex Night Eclipse' minden szólamával Krisztust tagadja. Lökd a Ouija-táblád a szemétbe, mert ezek az istenkáromló himnuszok garantáltan előidézik a Gonoszt! Most végre betekintést nyerhettek Michael Alvarez brutális ének-témáiba, valamint Alex Bent pusztító dob-szólamaiba is! Zongorán egy jóbarátunk, Ryan McNatt, a végtelenül tehetséges Enigma együttes tagja játszik! Reméljük, bejön, amit hallotok!".

Újabban megjelent a 'The Maggots Ascension' című szám is - ennek kapcsán Lamb közölte: "Nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb előzetes dalt mutathatunk be nektek a 'Feast' albumról! A 'The Maggots Ascension' tulajdonképpen az 'Immortal' lemezen szereplő 'Throne Of Maggots' dal második része - a férgek léggyé változásának metamorfózisát mutatja be; a szolgaságból való kitörést szimbolizálja. A zene ugyanabban a vénában fogant, mint a 'Throne of Maggots': Kibaszott brutalitás. Reméljük, élvezitek mindannyian, és alig várjuk már, hogy hallhassátok, mi mindent művelünk még a 'Feast' albumon!".

Mint kiderült, az Alterbeast egy február-márciusi észak-amerikai turné során mutatja be először élőben az új albumot. A Feast Winter Tour nevezetű körút - melyen részt vesz a Grindmother, az Inferi, a The Kennedy Veil és az Aethere is - hivatalos plakátja alább tekinthető meg:

Az Alterbeast első nagylemeze, az 'Immortal' 2014 márciusában jelent meg, a Unique Leader Records jóvoltából. Ezen az albumon Gabe Seeber (The Kennedy Veil) dobossal, Rusty Cornell gitárossal és Michael Zamora basszerossal egészült ki a felállás.


'Feast' címmel jelenik meg az új ALTERBEAST album - itt a friss dal-premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás