Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AN EVENING WITH KNIVES - január végén jelenik meg az első nagylemez, a 'Serrated'


2017-11-20

Az olasz Argonauta Records igazolta le az eindhoveni An Evening With Knives együttest, ami egy elbűvölő, impozáns post / psych / doom meta eleggyel mutatkozik be.

Az An Evening With Knives 2015 nyarán jelentette meg debütáló EP-jét. Az energetikus trió azóta több nagyszínpadot, klubot és fesztivált is letaglózott Európa-szerte - felléptek többek közt a Corrosion Of Conformity, a Truckfighters, az Elder és a Steak no.8 előzenekaraként is.

Megállás nélkül bővülő rajongótáboruk révén a 2016-os évben számos teltházas koncertjük volt, többek közt az eindhoveni De Effenaar klubban, de óriási közönsg előtt léptek fel a tilburgi Incubate Fesztiválon és a belga Roadkill-en.

Első nagylemezüket a The Void Stúdióban vették fel, Pieter Kloos (Dool, Death Alley, Monomyth, The Devil's Blood, Motorpsycho) hangmérnök közreműködésében. A 'Serrated' című albumon a banda felvonultat minden nyers érzelmet és erőt, ami alapvetően az AEWK meghatározó alkotóeleme.

A 'Serrated' megjelenik CD-n és digitálisan, az Argonauta Records jóvoltából, 2018. január 26-án. Az előrendeléseket itt lehet leadni; a hivatalos előzetes pedig lentebb érhető el.

Az An Evening With Knives felállása így néz ki:

Marco Gelissen - gitár, ének
Ivo Jonkers - dobok, samplerek
Peter van Grunsven - basszusgitár, vokál

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről: www.aneveningwithknives.com


AN EVENING WITH KNIVES - január végén jelenik meg az első nagylemez, a 'Serrated'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás