Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A budapesti Barba Negra klubban tisztelgett a néhai Malcolm Young előtt a DEATH ANGEL (videó)


2017-11-21

Az AC/DC legendás ritmusgitárosa november 18-án hunyt el. Ezen a napon adott koncertet Budapesten a Death Angel, akik egy klasszikus AC/DC szám feldolgozásával tisztelegtek a néhai gitáros előtt.

A Death Angel jelenleg a Testament és az Annihilator társaságában turnézik Európában. A körút november 18-án, szombaton Budapestre, a Barba Negra klubba is elért.

Az AC/DC gitárosa, Malcolm Young épp aznap hunyt el, egy hosszan tartó betegséget követően, 64 éves korában. A Death Angel a néhai zenész emlékére előadott egy AC/DC klasszikust a teltházas budapesti koncerten. Íme a 'Dog Eat Dog' feldolgozásának rajongói felvétele:

A Brotherhood Of The Snake turné - aminek a Testment a főzenekara - december 10-én ér véget, a hollandiai Haarlem-ben. A hátralevő dátumok és állomások listája itt érhető el.

Young halálának napján továbbá a Guns N' Roses is koncertet adott; méghozzá Sacramento-ban, ahol a gitáros emlékére egy kétszámos szettet prezentáltak, feldolgozván Bob Dylan 'Knockin' On Heaven's Door'-ját és az AC/DC 'Whole Lotta Rosie' klasszikusát. Minderről alább látható két felvétel:

Szintén ezen a napon állt színpadra Alice Cooper és bandája, a németországi Krefeldben. Ezen a koncerten is elhangzott egy kisebb Malcolm Young-tribute szett:

Alább pedig megtekinthető az AC/DC utolsó Malcolm Young-gal közös fellépésének egy rövid felvétele. Malcolm a banda 2008-as 'Black Ice' albumának promóciós turnéján állt színpadra utoljára a bandával, 2012 júniusában, a spanyolországi Bilbao-ban.


A budapesti Barba Negra klubban tisztelgett a néhai Malcolm Young előtt a DEATH ANGEL (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás