Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta az új, 'Meadow' című single szöveges videóját a STONE TEMPLE PILOTS


2017-12-15

A S.T.P. a los angelesi Troubadour színpadán lépett fel új énekesével, Jeff Gutt-tal közösen, november 14-én. Most bejelentették az első közös turnét is.

A korábban az X-Faktor tehetségkutatóban is megfordult Gutt veteránnak számít a Detroit-i zenei színtéren. A Stone Temple Pilots (azaz Dean DeLeo, Robert DeLeo és Eric Kretz) már néhány hónapja együtt dolgozik az énekessel (aki első körben 2016 szeptemberében ment el a banda meghallgatására) - közös munkájuk első gyümölcse egy 'Meadow' című single, amit elő is adtak élőben a bemutatkozó koncerten, a 'Still Remains' című klasszikussal egyetemben:

A 'Meadow' a banda soron következő, egyelőre cím nélküli stúdióalbumán kap helyet. A bejelentésre váró album az Atlantic / Rhino kiadók jóvoltából jelenik meg, várhatóan 2018 tavaszán. A megjelenést követően nagyszabású észak-amerikai turnét bonyolít le a megújult felállású zenekar (a körút dátumai és állomásai itt érhetők el).

Íme a 'Meadow' premiere, valamint a dal újonnan megjelent szöveges klipje:

A Stone Temple Pilots 2015 novembere óta működött énekes nélkül; miután előző frontemberük, Chester Bennington visszatért eredeti bandájához, a Linkin Park-hoz (2017 júliusában pedig öngyilkosságot követett el). Bennington előtt - a '90-es években és a 2010-es évek elején Scott Weiland énekelt a zenekarban - ő 2015 decemberében halt meg, drog-túladagolás következtében.


Bemutatta az új, 'Meadow' című single szöveges videóját a STONE TEMPLE PILOTS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás