Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ACCU§ER - 'The Mastery' címmel adtak ki új albumot a legendás német thrasherek; itt a teljes stream!


2018-01-27

A Metal Blade Records január 26-án dobta piacra a banda vadonatúj stúdiólemezét, ami immáron teljes egészében meg is hallgatható.

Az Accu§er 1986-ban alakult. A kvartett azóta összesen tíz nagylemezt adott ki; köztük olyan klasszikusokat, mint a 'Who Dominates Who?', a 'Repent' vagy a 2013-as, 'Diabolic' című ópusz. Habár néhány tagcsere után 1996-ban feloszlottak, később Scartribe néven adtak koncerteket és írtak dalokat. Aztán 2008-ban úgy döntöttek, mégiscsak Accu§er-ként folytatják. Legutóbbi nagylemezük 2016 márciusában jelent meg, 'The Forlorn Divide', új partnerük, a Metal Blade Records jóvoltából.

Az Accu§er az utóbbi egy évben konstant dalszerzést folytatott. Koncertjeik végtelen energiájának és spontaneitásának köszönhetően az új dalok viszonylag gördülékenyen, rövid időn belül összeálltak. Állandósult producerük, Martin Buchwalter társaságában végül 2017 nyarán készültek el az újabb stúdió-anyaggal, a híres Gernhart Stúdió (Destruction, Tankard, stb.) falai között.

Új lemezük a 'The Mastery' címet kapta. A 'The Mastery' "a hiányzó kapocs a 'Who Dominates Who?' technikás virtuozitása és a 'Repent' alapvetőbb, keményebb attitűdje között. Az új album felvonultat minden olyan elemet, ami évtizedek óta meghatározza az Accu§er hangzását: súlyos és nyers thrash-riffek, agresszív vokálok, és egy kis dallam - ezekből áll össze a lemez... nem is beszélve a fiatal Dennis Rybakowski virtuóz szólóiról! Dalszövegek tekintetében természetesen most sincs másról szó, mint a különféle szociális sérelmek ellen való határozott fellépésről, és az emberi psziché általános hanyatlásáról".

A tracklista:
01. Mission: Missile
02. The Real World
03. Solace in Sorrow
04. Time for Silence
05. My Skin
06. Catacombs
07. Mourning
08. Ruthless
09. Into the Black
10. The Mastery

Íme az album nyitó-dala, a 'Mission: Missile', plusz a 'Time For Silence', hivatalos szöveges videó formájában:

Újabban megjelent a 'Catacombs' hivataloss klipje is; a megjelenés napján pedig közzétették a teljes album-streamet:


ACCU§ER - 'The Mastery' címmel adtak ki új albumot a legendás német thrasherek; itt a teljes stream!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás